2012-06-04 21:12:04
Φωτογραφία για ΕΚΤΑΚΤΟ: Πασίγνωστος πολιτικός πάσχει από ψυχική ασθένεια;
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά, το ψάξαμε στο εξειδικευμένο website www.psychologia.gr και σας παρουσιάζουμε τα συμπτώματα της ασθένειας που ονομάζεται ‘’Αντικοινωνική Διαταραχή της προσωπικότητας’’:

Στα κλινικά χαρακτηριστικά βλέπουμε την γενικά ανεύθυνη συμπεριφορά, την περιφρόνηση και παραβίαση των δικαιωμάτων των άλλων, την εκμετάλλευση και χειραγώγηση των ανθρώπων για προσωπικό όφελος και την σταθερή εξαπάτηση των πάντων Όλη αυτή η αντικοινωνική συμπεριφορά ξεκινάει πριν το άτομο κλείσει τα 15 του χρόνια. Αναλυτικά τα συμπτώματα:

(1) αδυναμία του ατόμου να συμμορφωθεί με τις κοινωνικές σταθερές αναφορικά με σύννομη συμπεριφορά

(2) εξαπάτηση, όπως φαίνεται από επανειλημμένα ψέματα ή εξαπάτηση άλλων ατόμων για προσωπικό κέρδος ή ευχαρίστηση

(3) παρορμητικότητα ή αδυναμία να κάνει σχέδια εκ των προτέρων

(4) ευερεθιστότητα και επιθετικότητα


(5) απερίσκεπτη περιφρόνηση της ασφάλειας του εαυτού ή των άλλων

(6) σταθερή ασυνέπεια, όπως φαίνεται από επανειλημμένη αδυναμία να διατηρήσει σταθερή εργασιακή συμπεριφορά ή να εκπληρώσει οικονομικές υποχρεώσεις

(7) έλλειψη τύψεων, όπως φαίνεται από το ότι το άτομο είναι αδιάφορο ή εκλογικεύει το ότι πλήγωσε, κακομεταχειρίστηκε ή έκλεψε από κάποιον άλλον

Φυσικά ο συγκεκριμένος πολιτικός προσπαθεί να αγνοήσει την σοβαρότατη κατάσταση της ψυχικής του υγείας και χρησιμοποιεί το ‘’χάρισμα’’ της αρρώστιας του, παραμυθιάζοντας τους πάντες και τα πάντα. Ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων απαγορεύει την οποιαδήποτε αναφορά σε ονόματα και κόμματα. Αν αναγνωρίσετε ένα τέτοιο άτομο στα κόμματα που μετέχουν στις εκλογές παρακαλώ αγνοήστε το. Δεν έχει καμία ευθύνη για τις πράξεις του. Η επιστήμη έπειτα θα κάνει την δουλειά της.
Himaira
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ