2012-06-05 01:04:03
Φωτογραφία για Σατανιστής σκότωσε τον αδελφό της φίλης του
Ύποπτος για τη δολοφονία του 13χρονου αδελφού της συντρόφου του θεωρείται ένας 19χρονος σατανιστής από την πολιτεία της Ουάσινγκτον. Ο Brandon Suhr, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο... «Master Dante 666», κρατείται με εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων και αντιμετωπίζει κατηγορίες για διάρρηξη, απαγωγή και δολοφονία.

Λίγες ημέρες πριν το φόνο ο νεαρός, που είχε εμμονή με τα βαμπίρ, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Facebook ένα «πιστοποιητικό άδειας για φόνο».

Την αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας του άτυχου παιδιού που κατήγγειλε την εξαφάνιση τόσο του 13χρονου γιου του όσο και της 16χρονης κόρης του.

Σε έρευνες στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν το αγόρι νεκρό στο υπνοδωμάτιο από «δολοφονική βία».

Η κόρη δεν βρέθηκε στο διαμέρισμα αλλά εντοπίστηκε αργότερα με τον Suhr, με τον οποίο φέρεται να έχει σχέση. Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει εάν κρατείτο παρά τη θέλησή της. Χρειάστηκε πάντως να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με μικρούς τραυματισμούς.

Εκτός από την «άδεια για φόνο» ο 19χρονος είχε ανεβάσει στο ίντερνετ και φωτογραφίες από ένα τραύμα σαν μαχαιριά στο χέρι του και υγρό που μοιάζει να είναι αίμα.

aegeantimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ