2018-07-28 00:46:57
Φωτογραφία για Τραγικό φινάλε: Τα δυο δίδυμα κοριτσάκια πέθαναν αγκαλιά με τον παππού και τη γιαγιά τους
Τραγικό φινάλε στην αναζήτηση των δυο δίδυμων 9χρονων κοριτσιών που αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα, στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς σύμφωνα με τον τηλεοπτικο σταθμό ΣΚΑΙ ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας, Γιώργο Τσούκαλη, τα δύο δίδυμα κορίτσια βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τον παππού και την γιαγιά τους στο Μάτι.

Από την πρώτη στιγμή, η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τα δυο δίδυμα κοριτσάκια, οι 9χρονες Βασιλική και Σοφία Φιλιπποπούλου, αγνοούνταν από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Όλοι ήλπιζαν ότι τελικά οι γονείς τους θα τα έβρισκαν ζωντανά, ωστόσο ο επίλογος ήταν ο πλέον τραγικός που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Τα δίδυμα κοριτσάκια έγιναν θέμα ακόμα και στους βρετανικούς Times, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο. Η βρετανική εφημερίδα περιέγραφε πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική, το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από αλιείς της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνταν.

Το θρίλερ επιτάθηκε όταν ο πατέρας τους νόμισε ότι είδε τα κορίτσια του να αποβιβάζονται από βάρκα με διασωθέντες από τη θάλασσα. Όπως αποδείχθηκε όμως, δεν επρόκειτο για τα δυο κορίτσια.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ