2012-06-05 08:10:16
Φωτογραφία για O Perez μιλα για τους δυσκολους αγωνες...
Στην ατυχία του στάθηκε ο Σέρχιο Πέρεζ για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στο φετινό πρωτάθλημα της Formula1, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές Γκραν Πρι του Καναδά.

Μπορεί η δεύτερη θέση στη Μαλαισία να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του Σέρχιο Πέρεζ στη Formula1, όμως ο Μεξικανός από την Κίνα και μετά δεν έχει μπει ούτε στη δεκάδα. Συγκεκριμένα, έχει τρεις 11ες θέσεις σε Σανγκάη, Μπαχρέιν και Μονακό, ενώ στην Ισπανία εγκατέλειψε. Αυτό οφείλεται στην ατυχία που έχει, σύμφωνα με τον πιλότο της Sauber.

«Πιστεύω ότι κατά καιρούς στους τελευταίους αγώνες ήμασταν άτυχοι, αλλά ο ρυθμός δεν υπάρχει, οι χρόνοι μου κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Μονακό το αποδεικνύουν καθαρά», είπε ο Πέρεζ για να αναφερθεί και στο επερχόμενο Γκραν Πρι του Καναδά.

«Θα είναι το πρώτο μου Γκραν Πρι του Καναδά, καθώς πέρυσι έκανα μόλις μερικούς γύρους στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, πριν αντιληφθώ ότι δεν ένιωθα αρκετά καλά για να οδηγήσω.

Ένιωσα πολύ ζαλισμένος στο μονοθέσιο, που ήταν συνέπεια του περσινού ατυχήματος στο Μονακό. Ανυπομονώ να κάνω μια καλή δουλειά στον Καναδά και να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Είναι μια γρήγορη και υγρή πίστα, στην οποία συχνά είσαι κοντά στον τοίχο. Προκλητικό και συναρπαστικό».
kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ