2012-06-05 07:59:03
Φωτογραφία για Καρολάιν από την «Τόλμη και Γοητεία: «Είμαι ομοφυλόφιλη»
«Είμαι εδώ! Είμαι ομοφυλόφιλη!», είπε σε συνέντευξή της η γνωστή σε όλους μας Καρολάιν Σπένσερ, από τη θρυλική σειρά «Τόλμη και Γοητεία» προκαλώντας σοκ.Μεγάλη αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός, Joanna Johnson, η οποία αγαπήθηκε όσο λίγες στη μικρή οθόνη πριν λίγο καιρό γιατί όπως είπε ήθελε πλέον να ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη επιθυμεί.

«Όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουν γκέι, στα είκοσι μου, δεν είχαμε πρότυπα, όπως η Ellen Degeneres. Δεν είμαι διάσημη τόσο διάσημη όσο αυτές οι κυρίες, αλλά υποθέτω ότι είναι η σειρά μου να κάνω λίγο το ...κομμάτι μου. Είναι η ώρα να ζήσω μια πλήρη και αυθεντική ζωή!», δηλώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο περιοδικό «TV Guide»

Από το 1987 που ξεκίνησε η σειρά και για αρκετά χρόνια, το τηλεοπτικό κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό σταματούσε οποιαδήποτε δραστηριότητα την ώρα προβολής της και παρακολουθούσε τις εξελίξεις φανατικά. Η σειρά "Τόλμη και Γοητεία" έγραψε τη δική της ιστορία στην τηλεόραση.

Η Johnson έπαιξε τον ρόλο της Καρολάιν από το 1987 έως το 1990, όταν πέθανε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Ριτζ Φόρεστερ από λευχαιμία. Ήταν το μήλον της Έριδος μεταξύ των δύο αδερφών Θορν και Ριτζ και η άσπονδη φίλη της Μπρουκ Λόγκαν. Το 1991 επέστρεψε στη σειρά για τρία χρόνια, ως η δίδυμη αδερφή της Καρολάιν, η Κάρεν. Ο ρόλος επανήλθε την περίοδο 2000 - 2001 και από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι σήμερα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ