2012-06-05 08:50:30
Φωτογραφία για Συμφωνία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το ντιμπέιτ
Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου φαίνεται ότι θα γίνει τελικώς το ντιμπέιτ των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα.

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται ότι θα γίνει σε συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι τύπου των κομμάτων, κ. κ. Γ. Μιχελάκης και Π. Σκουρλέτης, ενώ τις προηγούμενες ημέρες, τις σχετικές συζητήσεις είχαν αναλάβει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, κ. Γ. Μουρούτης και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα, κ. Νίκος Παππάς.

Όλα δείχνουν ότι η τηλεμαχία των κ.κ. Σαμαρά και Τσίπρα θα είναι και η μόνη , κάτι που σημαίνει ότι δεν θα γίνει ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξεις στους όρους της τηλεμαχίας και στους δημοσιογράφους που θα μετέχουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να γίνει πιο ελεύθερος διάλογος απ' ότι στο παρελθόν, με τη Νέα Δημοκρατία να μη διαφωνεί, αλλά να ζητά να τεθούν ορισμένοι όροι στη συζήτηση.

Ενδιαφέρον θα έχουν και οι αντιδράσεις των υπολοίπων κομμάτων. Ήδη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καταγγείλει μεθοδεύσεις, ενώ έντονες επικρίσεις έχουν διατυπώσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
newscode.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ