2012-06-05 09:10:42
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΒΕΡΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΜΕ... ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ
Η Βέρντερ Βρέμης φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Βασίλη Τοροσίδη, ωστόσο η προσφορά της ισχύει μέχρι την Παρασκευή, καθώς μετά τη σέντρα στο Euro 2012 θα την αποσύρει Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, η Βέρντερ Βρέμης είναι η ομάδα από την Μπουντεσλίγκα που προχώρησε σε επίσημη πρόταση για τον αρχηγό των ερυθρόλευκων, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Τα χρήματα που προσφέρει στους νταμπλούχους Ελλάδας η ομάδα του Τόμας Σάαφ είναι 2 εκ. ευρώ, ωστόσο ο όρος της συγκεκριμένης πρότασης είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία πριν την έναρξη του Euro 2012, αφού οι Γερμανοί φοβούνται το ενδεχόμενο να εκτοξευτεί η τιμή του και να αναγκαστούν να μπουν σε πλειστηριασμό με άλλους ενδιαφερόμενους.

Όπως και να έχει, η πρόταση κρίνεται καταρχήν μικρή από τους ερυθρόλευκους και παραμένει άγνωστο αν θα την δεχτούν, αφού δεν είχαν υπολογίσει το ενδεχόμενο να τους γίνει πρόταση για τον Τοροσίδη με ποσό μικρότερο των 2,5-3 εκ. ευρώ, ενώ ως γνωστόν η «επίσημη» κοστολόγηση του συλλόγου είναι στα 5 εκ. ευρώ.

Πάντως, η Βέρντερ προσφέρει ένα αρκετά καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο στον παίκτη, που αμείβεται με περίπου 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, αλλά και εδώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν βγαίνει «χαμένος» αφού είναι στα σχέδια των ερυθρόλευκων να του αυξήσουν τις αποδοχές του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ