2012-06-05 12:15:27
Φωτογραφία για Θέλει Ευρωδραχμή το ΛΑ.Ο.Σ
Δεν είναι δυνατόν το 2012 να πορευόμαστε με εκβιαστικά διλήμματα την επόμενη των εκλογών η μάχη δεν θα αφορά τον Τσίπρα και τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η δαιμονοποίηση του Τσίπρα είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «η δαιμονοποίηση έχει να κάνει με την έλλειψη επιχειρημάτων. Όποια κυβέρνηση και να προκύψει τώρα θα πέσει μέσα σε τρεις μήνες. Εάν κερδίσει η ΝΔ ο Τσίπρας δεν θα κάτσει ήσυχος. Βλέπω να ρέει ως και αίμα έξω από τη βουλή. Καλύτερα να έρθει ο Τσίπρας τώρα για τρεις μήνες, για να έρθει μετά για δύο τετραετίες η ανασυνταγμένη αστική Δημοκρατία. Προτιμώ να είναι βαλβίδα ασφαλείας ο Τσίπρας για να ανασυγκροτηθεί η αστική Δημοκρατία».

«Δεν υπάρχει περίπτωση η χώρα να γυρίσει στη δραχμή, αυτά είναι ευφάνταστα σενάρια τρόμου και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ περιέγραψε τη θέση του για δύο νομίσματα: «Επίσημο νόμισμα της χώρας θα είναι το ευρώ και στο εσωτερικό θα χρησιμοποιούμε την ευρωδραχμή η οποία δεν θα περνάει στο εξωτερικό. Οι μεγάλες εταιρείες βγάζουν 27 δισ. το χρόνο στο εξωτερικό, με την ευρωδραχμή δεν θα μπορούν να βγάλουν τα κεφάλαια στο εξωτερικό» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ