2012-06-05 14:40:03
Φωτογραφία για ΜΟΕ αντί απευθείας συνομιλιών προτείνει ξανά ο Έρογλου
Έτοιμος να συζητήσει το θέμα του Βαρωσίου φέρεται να είναι ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ντερβίς Ερογλου, όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του σε απευθείας μετάδοση από το λεγόμενο Προεδρικό.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» ο Έρογλου είπε ότι θα πρέπει να στραφούν προς τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), ότι δεν υπάρχει «σχέδιο Β» για μετά την 1η Ιουλίου και ότι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, τότε θα σκεφθεί τι πρέπει να γίνει.

Με τίτλο «Παρακολουθούνται οι βουλευτές και οι αξιωματούχοι (του ΚΕΕ)» η εφημερίδα γράφει ότι ο Έρογλου κατά την συνέντευξή του που μεταδόθηκε ταυτόχρονα σε οκτώ τηλεοπτικούς σταθμούς στα κατεχόμενα, ανέφερε ότι οι απευθείας συνομιλίες δεν έχουν αποτέλεσμα και πρότεινε όπως αρχίσει η συζήτηση στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Σχετικά με το κίνημα του συμβούλου του, Κουντρέτ Οζερσάι, είπε ότι δεν το εγκρίνει και ότι δεν γνωρίζει ποιος βρίσκεται πίσω από το όλο θέμα. Ανέφερε ακόμα ότι ο κ. Οζερσάι πάντα δήλωνε ότι δεν του αρέσει η πολιτική και ότι είναι ένας ακαδημαϊκός.

«Δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από αυτό» κατέληξε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ