2012-06-05 16:34:26
Φωτογραφία για Αποκλειστικό...Αποκαλύψεις και ονόματα αυτών που νοικιάζουν παράνομα διαμερίσματα σε λαθρομετανάστες...Τα ονόματα είναι στην διάθεση του ΣΔΟΕ.
Τα στοιχεία μας τα έστειλε κάτοικος της περιοχής του κέντρου.Τα δημοσιεύουμε εφόσον πρώτα διασταυρώσαμε την καταγγελία,η οποία σας διαβεβαιώνουμε πως είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Πρόκειται για διαμερίσματα σε άθλια κατάσταση στα οποία διαμένουν υπεράριθμοι ενοικιαστές..

Τα διαμερίσματα αυτά είναι υγειονομικές βόμβες και σε μια εκ των περιπτώσεων που αναφέρομαι με ιδιοκτήτρια δικηγόρο..το διαμέρισμα είχε σφραγιστεί,αλλά με ένα περίεργο τρόπο λίγο αργότερα άνοιξε και ξανανοικιάστηκε πάλι σε υπεράριθμους λαθρομετανάστες.

Τα ονόματα των ιδιοκτητών είναι στη διάθεση  οποιασδήποτε υπηρεσίας μας τα ζητήσει.

1.Γιώργος Α.(κάτοικος Φερών 5,οικονομολόγος,καθηγητής εδώ και Φραγκφούρτης) για Φυλής 9 (πολυάριθμοι,πανβρώμικη πολυκατοικία,τόνοι σκουπιδιών έξω απ τους τσιγγανοβαλκάνιους κατοίκους όόόλης της πολυκατοικίας πλην μιας ταλαίπωρης βαλκάνιας μεσήλικης που αγόρασε το σπίτι της και φοβάται να ξεμυτίσει.

2.Μαριάννα Τ (δικηγόρος)και ο σύζυγός της λέγεται Κ.... Τα ίδια χάλια στη Σμύρνης 20 και Φυλής... Η πολυκατοικία είχε σφραγισθεί ,αλλά ξεσφραγίσθηκε-δεν ξέρω πως Μια 3η καταγγελία που κανε φίλη μου,όντως πήγαν στο 40τμ διαμέρισμα,έβγαλαν 11 από μέσα αλλά περιέργως άφησαν μόνο τις γυναίκες.Δεν ξέρω αν ξανάρθαν δεν μιλήσαμε τελευταία.

Και το 24ωρο ιντερνετ καφέ Ηπείρου &Φυλής..

Πλέον καλό ειναι να γράφουμε με διευθύνσεις και ονόματα γιατί χτίκιασα.

Συνεχίζεται....
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ