2012-06-05 16:53:46
Φωτογραφία για Καλοκαίρι με αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις για τα παιδιά στον Βύρωνα
Ξεκίνησαν οι εγγραφές – Από 18 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου το Πρόγραμμα

Ξεκίνησαν σήμερα 5 Ιουνίου το πρωί οι εγγραφές συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μας με άθληση και πολιτισμό» για τα παιδιά του Δημοτικού, το οποίο διοργανώνει για τρίτη χρονιά ο Δήμος Βύρωνα και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες που συνδυάζουν τον αθλητισμό, το παιχνίδι και τη γνώση, όπως: ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χαντ-μπωλ, γυμναστική, παραδοσιακός και σύγχρονος χορός, εκπαιδευτικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική και προβολή ταινιών.

«Παρά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε, θεωρούμε χρέος μας απέναντι στους συμπολίτες μας να προσπεράσουμε τα όποια εμπόδια και να κάνουμε πράξη το καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων» επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και προσθέτει: «Η μεγάλη ανταπόκριση των γονιών και η συμμετοχή των παιδιών τις προηγούμενες χρονιές έχουν αποδείξει ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απαντά και στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας».


Το καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά, χωρίζεται σε τρεις περιόδους: η πρώτη είναι 18- 29 Ιουνίου, η δεύτερη είναι 2-13 Ιουλίου και η τρίτη 16-27 Ιουλίου.

Για την εγγραφή των παιδιών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ευαγγελικής Σχολής 26), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210- 7609340-350
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θλίψη και πλήξη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θλίψη και πλήξη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ