2018-08-18 11:53:22
Φωτογραφία για Ετοιμοθάνατος πατέρας με καρκίνο συνόδευσε την μοναχοκόρη του στο γάμο της μέχρι την εκκλησία ξαπλωμένος σε φορείο
Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας ετοιμοθάνατος πατέρας συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία στο γάμο της ενώ ήταν ξαπλωμένος σε ένα φορείο.

Ο 65χρονος Pedro Villarin, υπέφερε από καρκίνο του ήπατος τελευταίου σταδίου, αλλά ήταν η τελευταία του επιθυμία να συνοδεύσει την κόρη του Charlotte Villarin στην εκκλησία, στο γάμο της με τον Mark Cordova.

Το ζευγάρι μετέφερε την ημερομηνία του γάμου δύο μήνες νωρίτερα, όταν η υγεία του Pedro άρχισε να επιδεινώνεται, για να βεβαιωθεί ότι ο πατέρας της νύφης θα ήταν παρών.

Ο 65χρονος είχε μείνει κατάκοιτος λόγω της ασθένειάς του τον τελευταίο χρόνο, γι’ αυτό η οικογένειά του πλήρωσε ένα ασθενοφόρο και μια ιδιωτική νοσοκόμα για να τον πάρει στο γάμο που έγινε στην πόλη Las Pinas στις Φιλιππίνες.

Το σχέδιο ήταν για τον κ. Villarin να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία σε μια αναπηρική καρέκλα, αλλά δεν ήταν αρκετά δυνατός, γι’ αυτό χρησιμοποίησαν το φορείο του ασθενοφόρου.


Ο άντρας πέθανε στις 12 Αυγούστου, τρεις ημέρες μετά το γάμο.

“Αυτή ήταν μια συγκινητική στιγμή”, είπε η κ. Villarin. “Η επιθυμία του πατέρα μου ήταν να δει την κόρη του παντρεμένη και την κάναμε πραγματικότητα γι ‘αυτόν.”

“Η μέρα ήταν γλυκόπικρη. Με συνόδευσε γνωρίζοντας ότι θα μας αφήσει, αλλά ήμουν χαρούμενη που ήταν εκεί. Είμαι χαρούμενη που μπόρεσε να με δει να παντρεύομαι.”

Ο φωτογράφος του γάμου, κος Law Tapalla, είπε: “Ο Pedro Villarin συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία όπως κάθε πατέρας θα έκανε, ακόμη και όταν η υγεία του έκανε πολύ δύσκολη τη διαδικασία.”

Η κόρη του αργότερα αποκάλυψε τη θλιβερή είδηση ​​ότι ο πατέρας της είχε πεθάνει λίγες ημέρες μετά το γάμο.

Η κ. Villarin είπε: “Αυτός ο γάμος έγινε νωρίτερα για εκείνον, επειδή ήθελε να με συνοδεύσει στην εκκλησία και να γίνει μάρτυρας του γάμου μου.”

Είπε επίσης ότι φοβόταν ότι ο πατέρας της δεν θα ήταν σε θέση να παρευρεθεί στην τελετή δεδομένου ότι είχε πρόσφατα εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής του.

“Μπαινοβγαίναμε στο νοσοκομείο,” είπε η Villarin.

“Πληρώσαμε ασθενοφόρο και ιδιωτική νοσοκόμα. Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να καθίσει σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά γι’ αυτό χρησιμοποίησε το φορείο από το ασθενοφόρο.”

“Αλλά ταλαιπωρήθηκε πραγματικά επειδή πονούσε πολύ εκείνη τη στιγμή. Ευχαριστούμε τον Θεό που κατάφερε να είναι μαζί μας.”

Η κα Villarin μοιράστηκε μια φωτογραφία της στα social media και από κάτω έγραψε: «Μπαμπά, σε αγαπώ τόσο πολύ».

“Ήταν πραγματικά οδυνηρό. Αλλά το να ξέρω ότι έφυγε από αυτόν τον κόσμο, εκπληρώνοντας το όνειρό του, κι αυτό με κάνει χαρούμενη.”

Το βίντεο γάμου και οι φωτογραφίες έχουν μοιραστεί στα κοινωνικά μέσα, όπου έχουν προκαλέσει τη συγκίνηση των χρηστών του διαδικτύου.

Η «Aying Jomuad Babas» έγραψε: «Η αγάπη ενός γονέα είναι ανεκτίμητη», ενώ η «Rhea Nisola Osia» σχολίασε: «Αυτό είναι αγάπη».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ