2012-06-05 21:38:34
Φωτογραφία για Με νοιάζει μόνο να κερδίζω
Στη σημερινή συνέντευξη της ΕΠΟ πήραν μέρος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέλιος Μαλεζάς:

Αφού ευχαρίστησε του πάντες για την φιλοξενία πρόσθεσε: "Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές. αλλά για εμάς, όποιες συνθήκες και να συναντούσαμε, ο σκοπός μας είναι ο ίδιος. Να πετύχουμε».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Υπάρχει ένα καλό μείγμα παικτών και θα προσπαθήσουμε όλοι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε»Για τα όσα λένε οι Πολωνοί ότι η Ελλάδα είναι η πιο βαρετή ομάδα: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι καλλιτεχνίες. Εγώ θέλω να κερδίζω. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για το πως κερδίζω. Με νοιάζει μόνο να κερδίζω».

Για το τι κοινό υπάρχει με την ομάδα του 2004: «Δεν είμαστε προληπτικοί. Όλη η ομάδα έχει το πάθος και την θέληση για να πετύχουμε όπως και το 2004. Οι τρεις παίκτες που ήταν και το 2004 θα μας δώσουν την ώθηση την εμπειρία και άλλα στοιχεία που εμείς δεν έχουμε για να πετύχουμε».


Για το ψυχολογικό τομέα :«Θα μας βλέπει όλος ο πλανήτης στην πρεμιέρα. Δεν νομίζω ότι η Πολωνία θα έχει άγχος. Θα παίζει μπροστά στο κοινό της και θα θέλει να θεωρηθεί φαβορί για τον όμιλο. Θα κάνουμε ό,τι και στα επόμενα παιχνίδια

Για τον αγώνα της πρεμιέρας: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Για να είμαστε και πιο ήρεμοι στους επόμενους αγώνες. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό πρέπει να είμαστε δυνατοί στην πρεμιέρα. Σίγουρα είναι ιδιαίτερο ματς καθώς είναι η πρεμιέρα».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ