2018-08-20 22:01:02
Φωτογραφία για Ο Ουζουνίδης πιστεύει στον Πόνσε αλλά δεν βιάζεται
Διακαής πόθος του Ουζουνίδη υπήρξε ο Έσι Πόνσε όμως μπορεί να προκαλέσει ερωτηματικά η ελάχιστη χρησιμοποίησή του στα κρίσιμα παιχνίδια της ΑΕΚ με την Σέλτικ. Ο Αργεντίνος, πρέπει να υπενθυμίσουμε, πως δεν έκανε κανονική προετοιμασία με την Ρόμα, οπότε ήταν πιο πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης. Όμως υπάρχει και άλλος λόγος για την σταδιακή ένταξή του.

Στο Κίελτσε της Πολωνίας, και ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης περίμενε τον αντικαταστάτη του Αραούχο, «έδεσε» ως επιθετικό δίδυμο τους Κλωναρίδη και Λιβάγια, με αποτέλεσμα να ταιριάξουν, όπως αποδείχθηκε και εκ του αποτελέσματος, έχοντας βρει την απαιτούμενη… χημεία. Τα ματς που άνοιξαν την σεζόν για την ΑΕΚ αλλά και αυτά που έρχονται με την Βίντι, είναι κάτι παραπάνω από σπουδαία, οπότε κάθε είδους δοκιμές ίσως δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα από το να επιλεγεί η… περπατημένη μέθοδο. Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός δεν ρίσκαρε να παρατάξει ως επιθετικό δίδυμο τον Λιβάγια με τον Πόνσε γιατί η σωστή συνεργασία τους δεν ήταν σίγουρη, περισσότερο από θέμα χημείας και ότι δεν έχει προλάβει να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου ακόμα
. Ο Ουζουνίδης πιστεύει πολύ στον Αργεντινό και στις ικανότητές του, ακόμη κι αν δεν έχει σκοράρει πολλά γκολ στην μέχρι τώρα καριέρα του. Για αυτό άλλωστε επέμεινε και τόσο πολύ στην απόκτησή του, παρ’ ότι ήταν αρκετά δύσκολη περίπτωση. Θέλει να τον εντάξει σταδιακά στην ομάδα, να αισθανθεί την ανάλογη αυτοπεποίθηση και μετά το πρώτο γκολ θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Δεν αποκλείεται να τον δούμε και βασικό στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα, έτσι ώστε να ξεκινήσει να βρίσκει ρυθμό και «χημεία» με τον Λιβάγια.

Πηγή: aek1924.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ