2012-06-05 22:47:14
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για κοριούς σε πλοίο προς Ηράκλειο Κρήτης
Κοριοί βρέθηκαν στο δάπεδο του πλοίου Knossos Palace που ταξίδευε από το Ηράκλειο Κρήτης προς Πειραιά, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε αναγνώστης μας στο tromaktiko. Συγκεκριμένα ο κύριος...

Θεοδόσης Θεοχάρης στις 4 Ιουνίου ταξίδευε με το εν λόγο πλοίο στην τρίτη θέση και όπως αναφέρει στο mail που έστειλε στα γραφεία μας, αποφάσισε να ανοίξει τον υπνόσακό του και να κοιμηθεί στο πάτωμα του 4ου καταστρώματος, μέχρι που αναλήφθηκε την παρουσία κοριού επάνω στο σώμα του.

«Θεώρησα το συμβάν τυχαίο και αφού τινάχτηκα έπεσα πάλι για ύπνο. Μετά από 2-3 λεπτά βρήκα κι άλλον κοριό επάνω μου. Σηκώθηκα και πάλι και τινάχτηκα, έφυγα από εκείνο το σημείο και άρχισα να ψάχνω που θα κοιμηθώ».

Λόγω της πολυκοσμίας όπως αναφέρει στην συνέχεια της καταγγελίας του η μοναδική του επιλογή ήταν να επιλέξει και πάλι να κοιμηθεί στο πάτωμα αυτή τη φορά στον 7ο όροφο του πλοίου.


«Φυσικά για όσους ταξιδεύετε με αυτά τα πλοία ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να βρεις θέση, αφού ο καθένας μας, αν προλάβει, με μία βαλίτσα ή μία ζακέτα κάνει κατάληψη σε 4 καθίσματα με τις ευλογίες της εταιρίας. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Μετά από πολλές βόλτες, κατάφερα να βρω ένα σημείο να στρώσω και πάλι. Θεώρησα ότι αφού βρισκόμουν στο 7ο κατάστρωμα πια δεν θα είχα το ίδιο πρόβλημα.

Έπεσα λοιπόν για ύπνο και μετά από λίγα λεπτά, άνοιξα τυχαία τα μάτια μου και είδα έναν κοριό να περπατάει επάνω μου. Το χειρότερο ήταν όταν τον σκότωσα, όπου είχε αίμα, άρα με είχε τσιμπήσει!!! (δείτε φωτο). Με μια πιο παρατηρητική ματιά είδα ότι το δάπεδο ήταν γεμάτο κοριούς»!

Ο λόγος που μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε το mail o κ. Θεοδόσης ήταν τόσο για να ενημερωθεί η εταιρεία όσο όμως και το κοινό, μιας και διανύουμε μια περίοδο όπου πολύς κόσμος ταξιδεύει και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός!

«Επίσης, ο κοριός μπορεί να μας «καβαλήσει» και να ταξιδέψει στο σπίτι μας» , συμπληρώνει στο mail του ο κ. Θεοδόσης. Εμείς ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί του αλλά και με την εταιρεία η οποία μας έδωσε επίσημη απάντηση για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ TROMAKTIKO

Σε απάντηση σχετικού e-mail του αναγνώστη σας κ. Θεοδόση Θεοχάρη αναφορικά με το πρόσφατο ταξίδι του με πλοίο της εταιρείας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά HACCP και ISO και έχει μόνιμη συνεργασία με συνεργεία ελέγχου και απεντόμωσης, τα οποία ανά τακτικά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούν προληπτικούς ελέγχους και απεντόμωση όλων των χώρων των πλοίων μας, πέραν των προβλεπόμενων ελέγχων από τις κρατικές αρχές για την έκδοση των σχετικών πιστοποιητικών, τα οποία και διαθέτουμε.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι από την εταιρεία μας γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το επιβατικό μας κοινό να ταξιδεύει σε ένα απόλυτα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.

Δυστυχώς, λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης αλλά και των συνθηκών που δημιουργούνται (υγρασία και ζέστη) είναι πιθανόν να μεταφέρονται περιστασιακά διάφοροι μικροοργανισμοί από τα είδη ταξιδίου, τα κατοικίδια ζώα ακόμη και από τον ιματισμό των ίδιων των επιβατών, ιδιαίτερα στους

επιβάτες που ενδιαιτούν στα καταστρώματα και τους διαδρόμους (πατώματα) των κοινόχρηστων χώρων των πλοίων.

Παρ΄ όλα αυτά, σας ενημερώνουμε επίσης ότι η εταιρεία μας, αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε από τον κ. Θεοδόση Θεοχάρη, προέβη αμέσως σε προληπτικό δειγματοληπτικό έλεγχο προκειμένου να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την επικοινωνία μαζί μας. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.

ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Σύμφωνα με το email του κ. Θεοδόση Θεοχάρη στο tromaktiko, υπήρξε και πριν από ένα χρόνο, παρόμοιο περιστατικό με κάποιον άλλο επιβάτη του ίδιου πλοίου.

«Μετά από έρευνα βρήκα και παλιότερο περιστατικό με επιβάτη που επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι παραπονέθηκε και τον έβαλαν σε καμπίνα για εκείνο το βράδυ.

Την καταγγελία δεν την κάνω ανώνυμα ως «αναγνώστης» αλλά επώνυμα και θα κάνω ότι μπορώ για να μάθει ο κόσμος το που μας αφήνουν να βάζουμε τα μούτρα μας, γιατί απ’ ότι φαίνεται μόνο αν διασυρθεί θα διορθώσει το πρόβλημα.

Προς την πλοιοκτήτρια εταιρεία...

Δεν έχω σκοπό να βλάψω την εταιρία σας, αλλά επειδή ταξιδεύω συχνά θα ήθελα να βελτιώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε! Δεν είμαστε ζώα – πελάτες σας είμαστε»!

Το tromaktiko κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία και με τον προηγούμενο επιβάτη ο οποίος συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2011 ταξίδεψε με τον Knossos Palace και μας επιβεβαίωσε το γεγονός ότι αντιμετώπισε και εκείνος πρόβλημα με κοριούς στο ίδιο πλοίο. Ο κύριος Αφορδακός Νικόλας μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε το όνομά του και έστειλε στα γραφεία μας για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, το mail με το οποίο είχε παραπονεθεί και ο ίδιος στην εταιρεία τον περασμένο χρόνο.

Στις φωτό ο πρώτος καταγγέλλον Θεοχάρης Θεοδόσης, το τσίμπημα από τον κοριό στην κοιλιά του και τα εισιτήρια με τα οποία ταξίδεψε.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Beyonce σε ταινία καρτούν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Beyonce σε ταινία καρτούν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ