2018-08-22 09:23:43
Φωτογραφία για Η παρατηρητικότητα και ο επαγγελματισμός έφεραν το αποτέλεσμα - Δύο διαρρήκτες τσάκωσε η ΔΙΑΣ στο Χολαργό
Δύο διαρρήκτες συνέλαβαν επ'αυτοφώρω μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στον Χολαργό, δείχνοντας επαγγελματισμό και ζήλο.  Όλα ξεκίνησαν στις έντεκα το βράδυ της Τρίτης, όταν οι

αστυνομικοί έλαβαν σήμα από το κέντρο της Άμεσης Δράσης για διάρρηξη σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου.

Μόλις οι μοτοσικλετιστές έφτασαν στο σημείο, έφτιαξαν περίμετρο περιμένοντας ενισχύσεις, αλλά -όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του bloko.gr- παρατήρησαν ένα άτομο να προσπαθεί να φύγει τρέχοντας. 

Τον καταδίωξαν, τον ακινητοποίησαν και κατά το σωματικό έλεγχο βρήκαν κοσμήματα και χρήματα, τα οποία δεν μπορούσε να τα δικαιολογήσει.

Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο διαμέρισμα και είδαν ότι κάποιος το είχε διαρρήξει. Μόλις ο δεύτερος κακοποιός κατάλαβε ότι τον πλησιάζουν ξεκίνησε να πηδά από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Όταν έφθασε στο ισόγειο, οι μοτοσικλετιστές τον καταδίωξαν και του πέρασαν χειροπέδες, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Και ο δεύτερος στην κατοχή του είχε διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, ενώ σε ένα σακίδιο πλάτης βρήκαν πλήθος κοσμημάτων, ρολόγια και χρήματα.

Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι κατά την προσαγωγή τους στο Τμήμα Ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι είναι σεσημασμένοι και έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές, διαρρήξεις και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους σε άλλες ανεξιχνίαστες διαρρήξεις, καθώ στο σπίτι του ενός βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ