2018-08-23 22:35:33
Φωτογραφία για ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: 3η Αλλαγή Αντιδημάρχων
Στο Δημοτικό συμβούλιο της 03/08/2018 ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου ευχαρίστησε την κ Ιωάννα Μωραΐτη, τον κ Σωτήρη Δώρο και τον κ Δημήτρη Στάμου και για τη διάρκεια της θητείας τους ως Αντιδήμαρχοι.

Τόνισε ότι η δουλειά τους ήταν καθοριστική αφού με ζήλο και με επιμέλεια ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της εργασίας με προσφορά πέρα από τις τυπικές τους υποχρεώσεις, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με μεγάλη υπευθυνότητα και με αποτελεσματικότητα. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που τηρήθηκε η συναινετική διαδικασία όπως από κοινού είχε αποφασιστεί και έτσι δίνεται η δυνατότητα και σε άλλους δημοτικούς συμβούλους να αναλάβουν περισσότερα καθήκοντα σε θέσεις ευθύνης. Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι οι κκ Πηνελόπη Λίγα, Σωτήρης Γιαννάτος και Ιωάννης Μπασινάς.

Επίσης την Τετάρτη 08/08/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Σπάτων -Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου, και του νέου αντιδημάρχου αρμόδιου για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Σωτήρη Γιαννάτου.


Στη συνάντηση είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής στον τομέα ευθύνης που αναλαμβάνει ο κ. Γιαννάτος.

Ο κ. Γιαννάτος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του και εξέφρασε την πρόθεση του να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Δημοτικό Σύμβουλο, Γεώργιο Μπέκα, ο οποίος είχε προταθεί για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά τελικά δεν τη δέχτηκε για προσωπικούς λόγους. Ο κ. Γιαννάτος υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, που είναι μέλος μιας Δημοτικής Αρχής, τα μέλη της οποίας βάζουν από όλα το καλό του Δήμου, και όχι πιθανές προσωπικές φιλοδοξίες.

Από μεριάς του, ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του, όπως και σε όλους τους νέους Αντιδημάρχους, ενώ τόνισε ότι «Χαρακτηριστικό τις σημερινής Δημοτικής είναι ο ειλικρινἡς διάλογος ανάμεσα στα μέλη της τα οποία είναι ισότιμα και από κοινού συμμετέχουν στον καθορισμό των Προτεραιοτήτων του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος».

Από τους πέντε συνολικά Αντιδημάρχους, στην θέση τους παραμένουν οι Αντώνης Τούντας και Αντώνης Νομικός.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ