2012-06-06 03:57:07
Φωτογραφία για Εξιχνιάστηκε κλοπή 1.000.000 ευρώ από σπίτι
Μεγάλη κλοπή, 1.000.000 ευρώ, που διαπράχθηκε πριν από οκτώ μέρες σε σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα, εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος... μετά από παρακολουθήσεις τηλεφώνων και άλλων ενεργειών, που έγιναν με την έγκριση της προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών Ελένης Ράικου.

Ως δράστες συνελήφθησαν η 35χρονη οικιακή βοηθός του επιχειρηματία, υπήκοος Γεωργίας, πρώην δικηγόρος στην πατρίδα της και ένα ζευγάρι ομοεθνών της, οι οποίοι την έκρυβαν στον Κολωνό.

Η Γεωργιανή βρέθηκε χθες το μεσημέρι κρυμμένη σε μια μικρή κρύπτη πλυντηρίου, σε εταιρεία στάθμευσης αυτοκινήτων, όπου βρέθηκαν και 573.000 ευρώ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, σε άλλο σημείο βρέθηκαν και άλλα χρήματα.

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, ο επιχειρηματίας είχε εισπράξει τα χρήματα από πώληση ενός σπιτιού και δεν τα κατέθεσε στην τράπεζα, προκειμένου να τα έχει διαθέσιμα άμεσα για άλλη αγοραπωλησία.

Μία μέρα, όμως, που έλειπε ο ίδιος και η οικογένεια του από το σπίτι, τα χρήματα έγιναν «καπνός», όπως και η 35χρονη οικιακή βοηθός.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και μετά από έρευνες οι αστυνομικοί έφτασαν στην άκρη του νήματος. Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την υπόθεση από την Αστυνομία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ