2012-06-06 09:13:34
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΙΛΗΣΕ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Κλίμα πόλωσης στην προεκλογική εκστρατεία

Για στάση πληρωμών έκανε λόγο η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στο πρωινό ΑΝΤ1 και το Γιώργο Παπαδάκη.

«Κρίση είναι η συνέπεια της κρίσης, της ύφεσης, της ανεργίας» είπε, μεταξύ άλλων, η  Αλέκα Παπαρήγα και τόνισε ότι η κρίση έφερε το μνημόνιο και το μνημόνιο την εξωτερική υποτίμηση.

Σχετικά με τις δηλώσεις Λαγκάρντ ότι πρέπει να παραδειγματιστούμε από τη Λετονία, υπογράμμισε ότι η Λετονία που έχουν ως παράδειγμα έφερε την ανεργία στο 60%.

Παράλληλα, κατηγόρησε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι απαξιώνει πρώτα τις ανάγκες του ανθρώπου, ενώ ανέφερε ότι το ΚΚΕ περιμένει καινούργιο κούρεμα με πολλά μνημόνια ακόμα.

Πάντως σε κλίμα ακραίας πόλωσης διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, ενόψει της κάλπης της 17ης Ιουνίου και με φόντο τη δραματική επιδείνωση της ισπανικής κρίσης χρέους, που προκαλεί παγκόσμια ανησυχία για τις αντοχές της ευρωζώνης.


Λάδι στην πολιτική αντιπαράθεση ρίχνουν οι νέες συστάσεις ξένων αξιωματούχων, που  διαμηνύουν ότι ο δρόμος της ανάκαμψης είναι επώδυνος, αλλά πρέπει να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις.

Κοντά στους εθελοντές της οργάνωσης Φίλοι του Δάσους στην Πεντέλη βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

«Το περιβάλλον δεν είναι απλά πολύτιμο. Και ούτε είναι έτσι μόνο αναγκαία αμυντικά η θωράκισή του, η προστασία του και η συντήρησή του. Το περιβάλλον μπορεί να είναι μοχλός ανάπτυξης, που μπορεί να δημιουργεί, μάλιστα, θέσεις εργασίας. Και, μάλιστα, σε σύγχρονες ειδικότητες. Αλλά το περιβάλλον απαιτεί φροντίδα και τη σωστή οργάνωση, από πλευράς λειτουργίας της Πολιτείας» είπε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς.

Για κατάργηση του νόμου περί αξιοποίησης του Ελληνικού έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την συνάντηση του με τον δήμαρχο της Αργυρούπολης Χρήστο Κορτζίδη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος χθες, ο οποίος το βράδυ μίλησε στην Πρέβεζα.

Βολές προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κάνοντας λόγο για πολιτική αθλιότητα. Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον πόνο των καρκινοπαθών, για να χτυπήσει σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας με τη συγκρότηση του ΕΟΠΥΥ».  

Παράλληλα, επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο για τις υπογραφές που έχουν βάλει στο μνημόνιο, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο πρωινό ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ χθες πραγματοποίησε περιοδεία στην Καβάλα.

«Πιο δυνατό ΚΚΕ χρειάζεται ο λαός και το χρειάζεται τώρα γιατί αύριο θα είναι αργά» είπε χαρακτηριστικά η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ανάπτυξη.

Η Χρυσή Αυγή εξαπολύει πυρά κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ με την κατηγορία ότι είτε ευθύνονται για την παράδοση της χώρας στους λαθρομετανάστες είτε ζητούσαν την άνευ όρων νομιμοποίησή τους.Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε τον Ασπρόπυργο, για να μιλήσει με κατοίκους σχετικά με την εγκληματικότητα.

Σειρά επαφών με Ευρωπαίους αξιωματούχους, εκπροσώπους ευρωπαϊκών κομμάτων, αλλά και την ελληνική κοινότητα του Βελγίου, είχε από τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Κουβέλης σε δηλώσεις μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομάδας των Σοσιαλιστών-Δημοκρατών, Χάνες Σβόμποντα, ανέφερε ότι είχε τη δυνατότητα να του εκθέσει τις απόψεις της ΔΗΜΑΡ, για να υποστηρίξει ότι «χρειάζεται η χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής, προκειμένου η Ελλάδα να πάρει μία ανάσα».

«Η ήμερα περιβάλλοντος για τους Οικολόγους Πράσινους δεν είναι γιορτή. Είναι υπενθύμιση όσων δεν έχουμε κάνει και οφείλουμε να κάνουμε για να μην υπάρξουν νέες χίμαιρες που θα θεωρούν τους ανθρώπους και το περιβάλλον, εμπόδιο στην οικονομική ανάπτυξη και το κέρδος. Εμείς επιμένουμε σε μια ανάπτυξη με ανθρώπινο πρόσωπο που θα εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της κοινωνίας και του περιβάλλοντος και γι' αυτό θα βρισκόμαστε πάντα όπου υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν και περιβάλλον που καταστρέφεται», είπε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

ΑΝΤ1
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ