2018-09-01 00:28:06
Φωτογραφία για Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη στη Γλυφάδα ο Αριστείδης Φλώρος με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Εύβοιας!
(φωτο αρχείου)

Ραγδαίες εξελίξεις λίγες ώρες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου που άσκησε έφεση κατά της απόφασης των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας να αποφυλακίσουν τον Αριστείδη Φλώρο Ο 39χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στη Γλυφάδα αργά το βράδυ της Παρασκευής (31-08-2018) από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται μετά από παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Εύβοιας, το οποίο συνεδριάζει για να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή ή όχι την έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, με το οποίο αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος.

Είχε προηγηθεί η εισαγγελική παραγγελία την οποία υπογράφει ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης ζητείται να ασκηθεί έφεση κατά του βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που αποφυλάκισε τον Φλώρo.

Ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης χαρακτηρίζει «κάθε άλλο παρά εμπεριστατωμένο και πειστικό» το επίμαχο βούλευμα και αφετέρου ζητάει από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρο Σοφουλάκη να μελετηθεί το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης κατά του βουλεύματος.


Στην παραγγελία του, ο ανώτερος Εισαγγελικός Λειτουργός ανέφερε επίσης:

«Ενόψει του ότι το ιατρικό πιστοποιητικό αναπηρίας, στο οποίο στηρίχθηκε η θετική κρίση του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας ειναι προδήλως αόριστο, ασαφές και ως εκ τούτου ατεκμηρίωτο ώς προς τη συνδρομή του διαλαμβανόμενου ποσοστού αναπηρίας 70%. Και αυτό γιατι δεν προσδιορίζονται οι συγκεκριμένες παθήσεις και το σχετικό ποσοστό αναπηρίας, αλλά σημειώνεται απλώς ότι το 35% οφείλεται σε ψυχιατρική πάθηση».

Επιπλέον ο κ. Βουρλιώτης αναφέρει στην παραγγελία του ότι δεν αναφέρεται ο τρόπος υπολογισμού του συνολικού ποσοστού αναπηρίας, ενώ δεν φαινεται να έχει επισυναφθεί στη δικογραφία το σχετικό πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής ΚΕΠΑ που εξέδωσε την επίμαχη πιστοποίηση.

Παράλληλα στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας διαβιβάστηκε και το έγγραφο της Διοικήτριας του Ευαγγελισμού Π. Γκουλάκη-Μητσάκη, σύμφωνα με το οποίο η γνωμάτευση για τον Αρ.Φλώρο φέρει "ανυπόστατη" σφραγίδα. (δείτε ΕΔΩ το έγγραφο).
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ