2012-06-06 12:05:46
Φωτογραφία για Σε καταρχήν συμφωνία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει έρθει ο Παναθηναϊκός
Σε καταρχήν συμφωνία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει έρθει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αγωνία για Μπιέρσμιρ.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη όσον αφορά το θέμα του προπονητή, αφού όπως σας ενημερώσαμε την Τρίτη Φερέιρα και ΠΑΕ είχαν στενή επικοινωνία μέσω e-mail.

Όλα λοιπόν πάνε καλά κι όπως όλα δείχνουν το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές, κάτι που αποκάλυψε ο Γιάννης Αλαφούζος.

"Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο κύριος Γόντικας, που χειρίζεται το θέμα, είναι σε επαφή με τον κ. Φερέιρα. Υπάρχει μία κατ' αρχάς συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και αυτό τώρα γίνεται γραπτώς.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και τις επόμενες ημέρες το θέμα θα τελειώσει θετικά και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Φερέιρα", δήλωσε στην εφημερίδα SportDay ο γνωστός επιχειρηματίας.

Ο Φερέιρα περιμένει να πάρει εγγυήσεις όσον αφορά τη ομάδα της νέας σεζόν, καθώς δεν θέλει να ζήσει τα ίδια πράγματα με τα φετινά.


Επιστροφή για δυο

Στην Ρίο Άβε θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι δυο πρώην συνεργάτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Νούνο Εσπίριτο και Ρουί Σίλβα.

Μάλιστα ανακοινώθηκαν κι επίσημα από τον σύλλογο που τερμάτισε 14ος τη σεζόν που μας πέρασε, τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τέλος να πούμε πως οι πράσινοι δεν τα έχουν βρει με τον Μπιέρσμιρ για τα οφειλόμενα και τη λύση της συνεργασίας τους, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα κερδίσουν την προσφυγή.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέοι έλεγχοι σε οίκους ανοχής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέοι έλεγχοι σε οίκους ανοχής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ