2012-06-06 12:06:57
Φωτογραφία για Στη μεταγραφική λίστα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται ο Νταβίδ Φουστέρ
Στη μεταγραφική λίστα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται ο Νταβίδ Φουστέρ και αν έρθει κάποια συμφέρουσα πρόταση, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Ποια είναι τα δεδομένα Ο Νταβίδ Φουστέρ δεν ήρθε, ούτε έγινε ποτέ το μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού, είναι όμως ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της ομάδας και βοηθά πάντα όταν τον χρειαστούν οι "ερυθρόλευκοι".

Την σεζόν που τελείωσε, δεν είχε τόσες πολλές συμμετοχές όσο την πρώτη του χρονιά στο Λιμάνι, όμως πέτυχε καθοριστικά γκολ και κανείς στον Πειραιά δεν αμφισβητεί την αξία του.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας μάλιστα, δείχνουν έμπρακτα πως υπολογίζουν στον Ισπανό μεσοεπιθετικό, αφού του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο, όμως απάντηση δεν έχουν πάρει ακόμη.

Συγκεκριμένα, ο Φουστέρ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και γι' αυτό οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, αλλά η καθυστέρηση της απάντησης από την πλευρά του Ισπανού ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Μια ενδεχόμενη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού ίσως να βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της Πειραϊκής ομάδας κι αυτό το σενάριο δεν είναι τόσο μακρινό, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Φουστέρ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φυλλοροεί η Δημιουργία Ξανά!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φυλλοροεί η "Δημιουργία Ξανά!"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ