2012-06-06 12:09:04
Φωτογραφία για Μ.Χούκλη:Ξέσπασε στην έναρξη του δελτίου χθες βράδυ!
Δεν άντεξε η Μαρία Χούκλη

και ξέσπασε κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, με αφορμή την "ομηρία" χιλιάδων ασφαλισμένων εξαιτίας της κόντρας Υπουργείου Υγείας και φαρμακοποιών, που έχει ως αποτέλεσμα καρκινοπαθείς να μένουν χωρίς φάρμακα, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Συναισθηματικά φορτισμένη, η παρουσιάστρια που έχει «παλέψει» με τον καρκίνο,είπε:

«Κυρίες και κύριοι το κάνω πρώτη φορά, έχοντας και προσωπική ευαισθησία για το θέμα αυτό, θεωρώ απαράδεκτο και ντροπή καρκινοπαθείς, να περιμένουν στην ουρά για να πάρουν δωρεάν τα φάρμακα τους από το Ενιαίο Ταμείο. Είναι απαράδεκτο αυτοί οι άνθρωποι με το Γολγοθά που περνούν, να περιμένουν ακόμα και 2 ώρες μπροστά στα ταμεία, για να εξασφαλίσουν ακριβές θεραπείες, τις οποίες δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν λόγω των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών!»

Πρόσφατα σε συνέντευξη της,η Μαρία Χούκλη είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της με τον καρκίνο, εξηγώντας γιατί χρειάστηκε χρόνια να συζητήσει γι΄αυτό, και πώς τελικά πήρε την απόφαση να το κάνει:


«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια μέχρι να μιλήσω για τον καρκίνο. Όταν όμως είδα πως είναι μια επιδημία αυτή η ιστορία με τον καρκίνο και μου τηλεφωνούσαν γυναίκες από τα πιο απίθανα μέρη του κόσμου για να μου ζητήσουν συμβουλές, για να μου εκφράσουν το φόβο τους, τότε κατάλαβα πόσο κουράγιο παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν όταν έχουν μπροστά τους μια συγκεκριμένη περίπτωση παρόμοια με τη δική τους. Και τότε αποφάσισα πως είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ