2012-06-06 15:55:01
Φωτογραφία για Ένας σοβαρά τραυματίας έπειτα από εισβολή ληστών με καλάσνικοφ σε καφενείο!
Η ταχυδρόμος του χωριού πήγε στο καφενείο όπου ήταν μαζεμένοι οι κάτοικοι για να μοιράσει τις συντάξεις Δύο αλλοδαποί που μιλούσαν Αλβανικά,ντυμένοι με στολή security μπήκαν μέσα με καλάσνικοφ και φώναξαν να μην κουνηθεί κανείς.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν στα τυφλά. Μία από τις σφαίρες χτύπησε στο ταβάνι, εξοστρακίστηκε και βρήκε έναν από τους θαμώνες του καφενείου στο λαιμό.

Ο άτυχος άνδρας περίπου 45 με 50 ετών, σύμφωνα με το lamiareport.gr, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας και από εκεί στην Αθήνα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Ο τραυματίας διαμένει σε διπλανό χωριό και είχε πάει για να πάρει την σύνταξη της πεθεράς του.

Ένας 77χρονος θαμώνας τραυματίστηκε, όταν έπεσαν πάνω του σοβάδες από το ταβάνι του καφενείου μετά από τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα για τον ίδιο, αφού η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πρόσωπό του.


Όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ του χτυπήματος.

Περισσότερο απ’ όλους είναι σε κατάσταση σοκ και η γυναίκα ταχυδρόμος την οποία χτύπησαν στο πρόσωπο οι ληστές. Την πλησίασαν και όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες την πλάκωσαν στις σφαλιάρες. Βούτηξαν τα περίπου 10.000 ευρώ που μετέφερε και πριν φύγουν τη χτύπησαν με δύναμη στον σβέρκο.

Οι δράστες ανέβηκαν σε μοτοσυκλέτα και έφυγαν προς την περιοχή των Λευκτρων. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και έχει στήσει μπλόκα σε δρόμους της περιοχής για να τους εντοπίσει.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ