2012-06-06 16:22:37
Φωτογραφία για Ο Καναδός πορνοστάρ δολοφόνος...τεμάχισε και έφαγε κομμάτια του θύματός του! [Βίντεο]
Εικόνες με τον Καναδό Luka Rocco Magnotta, που συνελήφθη για το φόνο του εραστή του, να ακρωτηριάζει και να τρώει το σώμα του, έφτασαν στα χέρια της αστυνομίας.

Ο 29χρονος ήταν καταζητούμενος για δύο εβδομάδες και συνελήφθη τη Δευτέρα ενώ κοιτούσε γυμνές φωτογραφίες του σε ίντερνετ καφέ στο Βερολίνο.

Το βίντεο με τον Καναδό πορνοστάρ φαίνεται πως περιέχει αυτές τις αποκρουστικές εικόνες, καθώς ο επικεφαλής της αστυνομίας του Μόντρεαλ είπε πως οι αρχές δεν μπορούν να το επιβεβαιώσουν αλλά υποπτεύονται πως ο Magnotta όντως έφαγε κομμάτια από το νεκρό σώμα.

«Ναι, φαίνεται στο βίντεο», είπε. Αντίγραφο του βίντεο πάντως που ανέβηκε στο ίντερνετ δεν δείχνει ακριβώς αυτό αλλά δείχνει έναν άνδρα με μαχαιροπήρουνα από πάνω του.

Το βίντεο «One Lunatic, One Ice Pick» που ανέβηκε στο διαδίκτυο δείχνει έναν άνθρωπο να μαχαιρώνει το γυμνό και δεμένο θύμα του με έναν παγοκόφτη. Η μουσική επένδυση του βίντεο είναι το soundtrack από το «American Psycho».

Στη συνέχεια ο θύτης τεμαχίζει το θύμα και τρώει κομμάτια σάρκας ενώ φαίνεται επίσης να ασελγεί στο πτώμα.

Οι αρχές του Καναδά άνοιξαν και άλλες υποθέσεις φόνων που είχαν μείνει άλυτες για να δουν εάν είναι πιθανό να συνδέονται με τον Magnotta.

Δείτε τα βίντεο
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ