2012-06-06 16:48:17
Φωτογραφία για Ντου στη Σ.Λίγκα - Αναβλήθηκε το ΔΣ!
Σκηνές ροκ στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας! Περισσότεροι από 100 οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία εισέβαλαν στο κτίριο φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Ένωσης και κατά των ανθρώπων της διοργανώτριας Αρχής. Προξένησαν υλικές ζημιές, έκλεψαν αντικείμενα και μετά αποχώρησαν… Νωρίτερα υπήρξε ένταση με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Οι οπαδοί της ΑΕΚ τον έβρισαν και του πέταξαν ένα σάντουιτς...

«Πάρτε καλή απόφαση για την ΑΕΚάρα μας» αλλά και «ΑΕΚ εβίβα, τη Σούπερ Λίγκα π@@α», φώναζαν οι οπαδοί της Ένωσης κατά το «ντου» που έκαναν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.

Τα άτομα που ήταν στην είσοδο προσπάθησαν να προφυλαχθούν. Μετά από λίγα λεπτά οι οπαδοί της ΑΕΚ βγήκαν από το κτίριο και αποχώρησαν. Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή της και η αστυνομία, οι δυνάμεις της οποίας μέχρι τότε ήταν απούσες.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν καρέκλες στους υπεύθυνους της Λίγκας, έσπασαν αντικείμενα, ποτήρια, και πέταξαν τον μπουφέ που υπήρχε στα γραφεία. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι έγιναν κλοπές σε κινητά και πορτοφόλια καθώς και άλλα αντικείμενα.


Οριστική διακοπή

Η εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας είχε ως αποτέλεσμα την διάλυση και φυσικά την οριστική διακοπή της συνεδρίασης του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας καθώς υπήρχε φόβος για νέα επίθεση αλλά και κανείς από τους υπεύθυνους δεν είχε πρόθεση να συζητήσει μετά από ό,τι είχε ακολουθήσει.

Περίπου στη 13:30 έφτασε στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επρόκειτο να δώσει το "παρών" στη συνεδρίαση.
sportfm
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ