2012-06-06 16:41:50
Φωτογραφία για Δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη για την αναβολή της δίκης του από το site της Χρυσής Αυγής
Αναβολή πήρε σήμερα η δίκη του εκπροσώπου του Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται για... συνδορμή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ενημέρωσε με δελτίο τύπου τους λόγους για τους οποίους αναβλήθηκε η δίκη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Το δελτίο τύπου όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος:

Η δίκη μου αναβλήθηκε τελικώς για την ερχόμενη Δευτέρα λόγω παρέλευσης του ωραρίου.

Το γεγονός έτυχε υπέρμετρης προβολής απ' όλα τα ενημερωτικά μέσα, παρ' όλα αυτά ουδείς είχε την ευθιξία να αναφέρει ότι η υπόθεση βασίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε μία ψευδή κατάθεση υψηλόβαθμου στελέχους του Σύριζα, το οποίο έχει αντιστοίχως μηνυθεί από εμένα και σε σύντομο χρόνο πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ληστεία, που φέρονται να διέπραξαν κάποιοι άγνωστοι δράστες, τους οποίους κατηγορούμαι ότι συνέδραμα, αφορούσε ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και όχι φυσικά κάποια τράπεζα, τομέα στον οποίο έχει διαπρέψει υιός ετέρου υψηλόβαθμου στελέχους του Σύριζα.

Ηλίας Κασιδιάρης

Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ