2012-06-06 18:37:24
Φωτογραφία για ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΕ
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός οργανώνει ήδη τη νέα σεζόν δίνοντας προτεραιότητα στα διαρκείας, αλλά και στην βελτίωση της …ατμόσφαιρας στο ΣΕΦ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr".

Στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν ο Ολυμπιακός έπαιζε σε πολύ μικρό κοινό και τα διαρκείας που διέθεσε η ΚΑΕ ήταν λίγα, ενώ η απογοήτευση και η δυσπιστία του ερυθρόλευκου κόσμου ήταν εμφανής δια... της απουσίας του. Κάτι, που ούτε οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, όπως δήλωσαν, δεν θεώρησαν παράλογο, αφού οι οπαδοί των ερυθρόλευκων είχαν απογοητευτεί αρκετά τα προηγούμενα χρόνια από τις αποτυχημένες προσπάθειες της ομάδας να επιστρέψει στην κορυφή.

Πλέον τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη θεωρείται βέβαιο ότι θα αλλάξει τα δεδομένα και θα ξαναμαζέψει τους οπαδούς του στο γήπεδο. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, η ομάδα έχει προοπτική να συνεχίσει να μαζεύει τίτλους και όλα δείχνουν ότι από τον Σεπτέμβριο το ΣΕΦ θα είναι πολύ ζεστό.


Φυσικά σε αυτό θα βοηθήσει και η ίδια η ΚΑΕ που έχει ήδη αρχίζει να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Τα εισιτήρια διαρκείας αναμένεται να βγουν πολύ νωρίτερα, σε τιμές που θα συμβαδίζουν με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να δημιουργήσει νέο ρεκόρ στα διαρκείας και ως εκ τούτου θα διευκολύνει όσους οπαδούς θέλουν να κλείσουν τη δική τους θέση στο ΣΕΦ.

Από την άλλη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν το ενδεχόμενο να φέρουν τον κόσμο τους πιο… κοντά στην ομάδα, αφού το κενό μεταξύ της κερκίδας και του παρκέ είναι αποκρουστικό. Το πώς ακριβώς θα γίνει πράξη η συγκεκριμένη σκέψη δεν έχει αποφασιστεί ακόμη (είναι πιθανό να επιστρέψουν οι πτυσσόμενες εξέδρες), όμως το βέβαιο είναι ότι οι ερυθρόλευκοι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Το τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ λειτουργεί άψογα, έχει πρωτοποριακές ιδέες και ειδικά μετά την κατάκτηση των δύο τροπαίων θα μπορέσει να λειτουργήσει μέσα σε κλίμα ευφορίας, καταλήγει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ