2012-06-06 20:18:03
Φωτογραφία για Αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ για τους παραγωγούς της Κρήτης
Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους ελαιοπαραγωγούς της Κρήτης για τις ζημιές του 2011. Αναλυτικότερα, τις αποζημιώσεις και τις... κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ αναμένεται να καταβάλλει από αύριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παραγωγών ο ΕΛΓΑ.

«Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 ο ΕΛΓΑ θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 2.200 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ περίπου για ζημιές που υπέστησαν κυρίως το γ' τετράμηνο του 2011. Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια (παγετό, βροχόπτωση, ανεμοθύελλα, χαλαζόπτωση κλπ ), ενώ οι Κρατικές Ενισχύσεις (ΠΣΕΑ) αφορούν κυρίως τις ζημιές από τις πυρκαγιές του έτους 2008» αναφέρει η ανακοίνωση του οργανισμού.

Σημειώνεται, ότι την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει και νέα πληρωμή που θα αφορά κυρίως αποζημιώσεις για ζημιές που υπέστησαν οι ελιές του νομού Ηρακλείου Κρήτης το Δεκέμβριο του 2011.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ