2012-06-06 20:43:37
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ: ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
Υπερήφανος για το τεράστιο κατόρθωμα που πέτυχε ο φετινός Ολυμπιακός με την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και του ελληνικού πρωταθλήματος δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ των ερυθρόλευκων, Κάιλ Χάινς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυπριακό σάιτ.

Επίσης ο Αμερικανός του Θρύλου εξέφρασε την ακλόνητη πίστη του ότι ο Ολυμπιακός έχει όλες τις προδιαγραφές να συνεχίσει τον δρόμο των επιτυχιών και των κατακτήσεων τίτλων και τα επόμενα χρόνια. Ο πάουερ φόργουορντ των Πρωταθλητών Ελλάδα ςκαι Ευρώπης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυπριακή ιστοσελίδα «sportnetcy.com» τόνισε πώς αισθάνεται υπερήφανος για όλα όσα πέτυχε η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού:

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χάινς:

-Ο Ολυμπιακός πήρε τον τίτλο νικώντας τον επί εννιά συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητή, Παναθηναϊκό «Νιώθω υπέροχα που νικήσαμε τον Παναθηναϊκό και καταφέραμε να σπάσουμε την κυριαρχία του στο ελληνικό μπάσκετ
. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, γιατί δουλέψαμε σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, όμως δεν κυριευτήκαμε από άγχος και καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που περίμενε πως και πως αυτές τις στιγμές. Το μέλλον αυτής της ομάδας δείχνει λαμπρό. Υπάρχουν εξαιρετικά ταλαντούχοι παίκτες, που διαθέτουν τις προδιαγραφές να εξελιχθούν και να παίξουν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο».

-Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια...

«Είμαστε πρωταθλητές και χαίρομαι αφάνταστα γι' αυτό. 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ήταν πάρα πολλά για μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Αυτό το τρόπαιο το θέλαμε πάρα πολύ εμείς, η διοίκηση, ο κόσμος και όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα και τώρα αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να μην μείνουμε σε αυτές τις επιτυχίες, αλλά να πανηγυρίσουμε και άλλους πολλούς τίτλους ακόμη».

-Όταν ξεκινούσε η χρονιά, ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστευαν σε εσάς...

«Είναι αλήθεια ότι δεν μας πίστευε πολύς κόσμος, αλλά σημασία έχει ότι πιστεύαμε εμείς στους εαυτούς μας. Καταφέραμε αυτό που πολλοί πίστευαν ότι είναι ακατόρθωτο και νοιώθουμε δικαιωμένοι».

-Ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, δείχνοντας ότι κάτι έχει αλλάξει...

«Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι ήμασταν φέτος οι καλύτεροι στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

-Θα ήθελα να μου μιλήσεις και για τους αδελφούς Αγγελόπουλους;

«Είναι φανταστικοί. Αγαπούν πραγματικά την ομάδα και βρίσκονταν πάντα κοντά μας. Αυτό που τους ένοιαζε ήταν να φτάσει ψηλά η ομάδα και μας στήριξαν πάρα πολύ. Μακάρι όλοι οι διοικούντες να ήταν σαν αυτούς. Είμαι χαρούμενος που βρίσκονται στην ομάδα και που συνεργάζομαι μαζί τους».

-Δεν θα μπορούσα να μην σε ρωτήσω την άποψη σου και για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς...

«Τι να πεις για αυτό τον προπονητή; Ότι και να πούμε είναι λίγο. Απλά αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά η τεράστια αξία του και εύχομαι να τον έχουμε και τη νέα σεζόν και να πανηγυρίσουμε μαζί του και άλλους τίτλους».

-Ο κόσμος κατέκλυσε το ΣΕΦ. Πιστεύεις ότι ήταν για μια ακόμη φορά ο έκτος παίκτης σας;

«Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά. Είναι πολύ σημαντικό να γεμίζει το γήπεδο και να υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα. Για μας τους αθλητές είναι ότι καλύτερο. Τους ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή τους. Ήταν ο έκτος μας παίκτης».

-Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους οπαδούς σας;

«Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τους θέλουμε κοντά μας και θα προσπαθήσουμε να πανηγυρίσουμε και τη νέα σεζόν, καινούριες επιτυχίες μαζί τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ