2012-06-06 22:48:03
Φωτογραφία για Γιάννης Δημαράς: «Μας ενώνει η υπεράσπιση της Πατρίδας»
από το Γραφείο Τύπου

«Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι οι πλέον κρίσιμες μετά την απελευθέρωση της Χώρας και δυστυχώς γίνονται με καλπονοθευτικό νόμο» τόνισε... ο Γιάννης Δημαράς, μιλώντας στο Ηράκλειο όπου βρίσκεται, περιοδεύοντας την Κρήτη.

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξεκαθάρισε, επίσης, ότι με την Πατρίδα μας υπό κατοχή, είναι τουλάχιστον αποπροσανατολιστικό να συζητάμε επί μέρους θέματα και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το ζητούμενο είναι ένα και μοναδικό: πώς θα διαφυλάξουμε την εθνική μας ανεξαρτησία.»

Για να προσθέσει:

«Με τον Πάνο Καμμένο αποδείξαμε ότι οι όποιες διαφορές δεν είναι δυνατόν να εμποδίσουν τον Κοινό αγώνα, που όλοι έχουμε υποχρέωση να δώσουμε για να υπερασπιστούμε την Ελλάδα από την εισβολή που δέχεται.»

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Δημαράς μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, τόνισε μεταξύ άλλων:


· Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να στρέψει την πλάτη του στην υποκρισία των ηγετών της Ν.Δ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ, οι οποίοι, αφού προσυπέγραψαν την εκχώρηση της Χώρας, ζητούν τώρα την ψήφο του για να…επαναδιαπραγματευτούν τον συμβιβασμό τους!

· Πιστεύω ότι η πρώτη πράξη της νέας Βουλής πρέπει να είναι η ψήφιση της απλής αναλογικής. Ο ισχύων εκλογικός νόμος δημιουργεί την πιθανότητα να υπάρξει μνημονιακή κυβέρνηση, ενώ ο Λαός ξεκάθαρα ψήφισε εναντίον των μνημονίων της υποτέλειας.

· Είναι καιρός να καταδικάσουμε την υποκρισία και να αντιταχθούμε στην καθεστωτική λογική των πρώην μεγάλων κομμάτων.

· Είναι απαράδεκτο να μην αποτελεί ευθύνη των Δημοσιογράφων η διεξαγωγή και οι όροι οποιασδήποτε τηλεοπτικής συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.

· Δεν υπάρχει δίλημμα, αλλά εκβιασμός. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκβιάζει τον Ελληνικό Λαό!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ