2012-06-07 00:36:34
Φωτογραφία για Βόλος: Δύο συλλήψεις για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Οι συλληφθέντες αφαιρούσαν τις τσάντες ανυποψίαστων πολιτών από διάφορα καταστήματα Συνελήφθησαν, την Τρίτη το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος και ένας 19χρονος, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης του Βόλου.

Ειδικότερα, την Τρίτη το βράδυ προσήχθη ο 20χρονος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου όπου, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 04-06-2012 έως 05-06-2012, στο Βόλο σε πέντε (5) περιπτώσεις αφήρεσε προσωπικά αντικείμενα (τσάντες, χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα κ.α.), από καταστήματα (ουζερί, εστιατόρια, Θέατρο, κινηματογράφο) της περιοχής.

Ο 20χρονος δράστης συνελήφθη και εν συνεχεία ομολόγησε ότι από κοινού με 19χρονο διέπραξε τα ανωτέρω αδικήματα των κλοπών και οδήγησε τους αστυνομικούς σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε προσωρινά με το συνεργό του, ο οποίος και συνελήφθη.

Στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες καθώς και άλλα αντικείμενα τα οποία πιθανολογείται ότι αποτελούν αντικείμενα κλοπής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Η έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ