2012-06-07 01:19:12
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΕΣΕΛ - ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ
Ιδιάζουσες περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου αποτελούν οι Μάρκο Κέσελ και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους με τους δύο περιφερειακούς να συγκεντρώνουν αρκετές πιθναότητες παραμής στους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Πολλαπλασιάζονται στον Ολυμπιακό οι πιθανότητες παραμονής των Μάρκο Κέσελ και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Οι περιπτώσεις των δύο παικτών μοοιάζουν αρκετά, αφού αμφότεροι αποτέλεσαν σημεία αναφοράς στην διάρκεια της φετινής χρονιάς, με αφορμή την πενιχρή μέχρι ενός σημείου προσφοράς τους Προϊόντος του χρόνου όμως, τόσο ο Σέρβος φόργουορντ, όσο και ο Λιθουανός γκαρντ άρχισνα να «ξυπνούν», διαπιστώνοντα ςτηη διαρκή αγωνισιτκή βελτίωση ολόκληρης της ομάδας σε διάφορους τομείς και έφτασαν σε σημείο να αποδειχθούν ιδιαίτερα καθορισιτκοί σε ματς - κλειδιά της ξέφρενης πορείας του Θρύλου προς την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 15 ολόκληρα χρόνια!


Ο Μάρκο Κέσελ από την μία πλευρά βελτιώθηκε αρκετά στο αμυντικό «κομμάτι, ενώ προσέφερε πολλές λύσεις και επιθειτκά ποστάροντα ςσυχνά - πυκνά μέσα στο καλάθι, προσθέτοντας το όνομά του στην ...εξίσωση των σκόρερς της «αρμάδας» του Ντούσαν Ίβκοβιτς και πολλαπλασίασε τους μπελάδες για τις αντίποαλες άμυνες προσαρμογής!

Από την πλευρά του ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους «τιμώρησε» με τα τρίποντα εκτός ισορροπίας τον Παναθηναίκό στους τελικούς των πλέι - οφ συμβάλλοντας καταλυτικά στην επιστροφή του αυτοκράτορα Ολυμπιακού στον θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι πιθανότητες παραμονής και των δύο παικτών έχουν αυξηθεί σημαντικά. Τα πάντα όμως, θα εξαρτηθούν από την έκβαση, που θα έχει για τον Ολυμπιακό το ζήτημα τεχνικής ηγεσίας.Με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να ...τρέχει μόνο του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης! Εκτος εάν κερδίσιε έδαφος η ιδέα αποχώρησής του από τους πάγκους..Ενδεχόμεολ το οποίο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ