2012-06-07 02:06:41
Φωτογραφία για Εξελίξεις με Φειζάλ-Βρέθηκε λύση με τον Μπιάρσμιρ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε εγγράφως στην επιστολή του Πρίγκιπα Φέιζαλ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Γόντικας είχε επαφή με τον εκπρόσωπο του Ματίας Μπιάρσμιρ και φάνηκε φως στην άκρη του τούνελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε εγγράφως στην επιστολή της πλευράς του πρίγκιπα Φαιζάλ, με την οποία ζητούσε να μάθει τι ισχύει τελικά για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στην απάντηση η πράσινη ΠΑΕ αναφέρει ότι θα εκδοθεί προσεχώς ενημερωτικό δελτίο ώστε να είναι νομότυπη η Α.Μ.Κ. και παράλληλα δηλώνει αναρμόδια για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Επίσης τονίζεται στον Σαουδάραβα υποψήφιο επενδυτή ότι θα ενημερωθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ για τις λεπτομέρειες της αύξησης όπως όλος ο κόσμος.

Επαφή με Μπιάρσμιρ

Από εκεί και πέρα την Τετάρτη το απόγευμα όμως υπήρξε μια νέα επαφή του προέδρου του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα με τον εκπρόσωπο του Ματίας Μπιάρσμιρ και φάνηκε... φως στην άκρη του τούνελ και όλα δείχνουν πως οι δυο ομάδες θα καταλήξουν σε συμβιβασμό.

Μάλιστα την Πέμπτη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναμένεται να καταθέσουν υπόμνημα στην ΕΠΟ Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ