2012-06-07 02:03:49
Φωτογραφία για Ο Χάβος νέος προπονητής στην Βέροια
Αίσιο τέλος είχε το μίνι σίριαλ της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Βέροιας από τον Μάκη Χάβο.

Γιώργος Αρβανιτίδης και Μάκης Χάβος έδωσαν τα χέρια με δύο μέρες καθυστέρηση με τον 43χρονο τεχνικό να αποτελεί τον νέο τεχνικό της Βέροιας.

Μία εξέλιξη που επιθυμούσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια με το μόνο που απομένει να είναι η επίσημη ανακοίνωση που λογικά θα υπάρξει αύριο μαζί με την επίσημη παρουσίασή του.

Πλέον μετά την συμφωνία με τον Χάβο έστω και με δύο μέρες καθυστέρηση θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο ώστε να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Χάβος που θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη λίγες μόλις μέρες μετά την άνοδο στην Super League επιστρέφει στους πάγκους μετά από έναν χρόνο απουσίας. Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.


Η σημερινή τελική όπως αποδείχθηκε συνάντηση μεταξύ του Αρβανιτίδη και του Χάβου έγινε το απόγευμα στην Βέροια μετά την επιστροφή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ από την Αθήνα όπου είχε βρεθεί για το διοικητικό συμβούλιο της Super League που δεν έγινε ποτέ.

Σε αυτήν συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας που είχαν να κάνουν με το οικονομικό τόσο για τον 43χρονο τεχνικό όσο και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

Πρόκειται για τους Στέφανο Αϊβαλιώτη και Μπάμπη Μιχαηλίδη που θα αποτελέσουν τους άμεσους συνεργάτες του Χάβου με τον οποίο είχανε συνυπάρξει στον ΠΑΟΚ όσο και του γυμναστή Νίκου Καρύδα που κατάγεται από την Βέροια.

Το μόνο που απομένει στην περίπτωση του Καρύδα για να συμπεριληφθεί και επίσημα στο τεχνικό τιμ της Βέροιας είναι να λύσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ