2012-06-07 10:31:51
Φωτογραφία για Σε πλήρη αυτοάμυνα απέναντι στους ληστές
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ - ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ

Κάποτε θα γινόταν και αυτό! Οπως και στις ΗΠΑ όποιος μπαίνει μέσα στο σπίτι σου απρόσκλητα για οποιονδήποτε λογο, μπορεί να πυροβοληθεί. Αλλιως ΔΕΝ γίνεται τίποτα.

Νεκρός από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε στις 4:05 τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, έξω από κατοικία στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου στην Παιανία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 43χρονος μαζί με άλλους δύο συνεργούς του, πιθανόν συμπατριώτες του, είχαν ήδη διαρρήξει και επιχείρησαν στη συνέχεια να παραβιάσουν και άλλα σπίτια της περιοχής.

Ωστόσο σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις οι ένοικοι τους αντελήφθησαν και άρχισαν να τους αναζητούν στα γύρω στενά.

Ενας εκ των κατοίκων, 25 ετών, όταν εντόπισε τον 43χρονο Αλβανό έξω από σπίτι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί ήδη για τις διαρρήξεις που είχαν γίνει νωρίτερα, οι οποίοι συνέλαβαν τον νεαρό, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσαχθεί και ένας Αλβανός υπήκοος, συγγενής του θύματος και κάτοικος της περιοχής, ο οποίος εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν συμμετείχε στις παράνομες ενέργειες με τον 43χρονο.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ