2012-06-07 11:12:18
Φωτογραφία για O πολλά βαρύς Κασιδιάρης που γ@μει και δέρνει τους πάντες...
Γράφει ο Α.

Το είδαμε και αυτό "live" πριν λίγη ώρα. Τον βαρύμαγκα παλικαρά με την μαύρη μπλούζα και τα χρυσά γράμματα, να ρίχνει χαστούκια και μπουνιές σε μια 50αρα γυναίκα. Τελικά από που πηγάζει όλος αυτός ο θυμός των παιδιών της Χρυσής Αυγής και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους; Πιο κάτω, θα σας κάνω μια μικρή ανάλυση, που σε μεγάλο ποσοστό (για να μην πω 100%) είναι ορθή Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, είναι ουσιαστικά αντιεξουσιαστές. Είναι το ίδιο με τους αναρχικούς, αλλά με διαφορετικά πιστεύω.Αυτά τα παιδιά, έχουν στρατιωτικό πρόγραμμα σε ότι κάνουν. Και μέσα σε αυτά που κάνουν είναι και η γυμναστική. Πολύ γυμναστική.

Αυτά τα...παλικάρια θέλουν να "χτίσουν" κορμιά, ως προέκταση του ανδρισμού τους.

Τα κορμιά δεν χτίζονται με σαλάτες και βαράκια. Εκτός, αν γυμνάζεσαι 25 ώρες το 24ωρο...

Δυστυχώς, αυτά τα παλικάρια παίρνουν, είτε ενέσιμα είτε με χάπια, παράγωγα της μεθυλτριενολόνης, δηλαδή ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ, για να "χτίσουν" κορμιά και να μπορούν να φορέσουν τα κολλητά μπλουζάκια.


Τα παράγωγα των αναβολικών που παίρνουν τα παλικάρια, πέρα από προβλήματα υγείας που μπορεί να δημιουργήσουν, προκαλούν και ένα άλλο πρόβλημα που είναι ορατό.

Δημιουργούν απίστευτη ένταση, νεύρα και τάσεις για ξυλοδαρμό. Και μάλιστα, δεν μπορούν να συγκρατήσουν με τίποτα τον χρήστη των αναβολικών. Γι' αυτό πολλές φορές θα έχετε δει στο παρελθόν τους λεγόμενους "φουσκωτούς" να δημιουργούν φασαρίες δίχως λόγο, απλά λόγω ενός βλέμματος.

Όπως και να έχει, καταδικάζουμε το σημερινό συμβάν, όλη η Ελλάδα ζητάει τη παραδειγματική τιμωρία του Κασιδιάρη, που είμαστε σίγουροι πως δεν θα κάνει πίσω σε ανάλογο σκηνικό εκτός κάμερας.

Οι μέρες είναι κρίσιμες, η Χρυσή Αυγή, αν θέλει να λέγεται κόμμα σοβαρό, που θέλει να μπει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα πρέπει να "αποβάλλει" τον Κασιδιάρη, αλλά και τον κάθε Κασιδιάρη που φέρεται με αυτό τον τρόπο σε πολίτες αλλά και γυναίκες πολιτικούς άλλων παρατάξεων.

Εκτός αν όλοι εκεί μέσα, είναι ίσοι και όμοιοι του Κασιδιάρη...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ