2018-10-02 21:27:15
Φωτογραφία για Η Apple κυκλοφόρησε τη δεύτερη beta έκδοση του iOS 12.1 για προγραμματιστές
Δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της πρώτης beta έκδοσης του iOS 12.1, η Apple κυκλοφόρησε τη δεύτερη beta έκδοση για τους προγραμματιστές.

Μπορούν να το εγκαταστήσουν το δοκιμαστικό αυτό λειτουργικό οι χρήστες που έχουν λογαριασμό προγραμματιστή στην Apple ή το ειδικό προφίλ διαμόρφωσης. Σχετικά με τις αλλαγές στη δεύτερη έκδοση beta, δεν είναι ακόμη γνωστό τίποτα που να είναι εμφανές και πιθανόν υπάρχουν μόνο μικρές διορθώσεις, όπως και πριν και η ενημέρωση έχει ως κύριο στόχο την εξάλειψη σφαλμάτων και τη βελτίωση της απόδοσης.

Στην πρώτη beta έκδοση του iOS 12.1, ήταν δυνατό να αλλάξει ο βαθμός θόλωσης του φόντου της εικόνας σε πραγματικό χρόνο, και όχι μόνο μέσω της εφαρμογής "Φωτογραφίες", όπως φαίνεται στην παρουσίαση.

Επιπλέον, εμφανίστηκε η υποστήριξη για ομαδικές κλήσεις FaceTime, η οποία καταργήθηκε στις τελευταίες εκδόσεις beta του iOS 12. Τώρα, όταν η λειτουργία έχει επιστρέψει, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν συνέδρια για έως και 32 άτομα και να επικοινωνήσουν με τους με Animoji και Memoji.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ