2018-10-02 21:20:32
Φωτογραφία για Κόντρα μεγατόνων! Τα σχόλια του Δημήτρη Μακαλιά για τη Βάνα Μπάρμπα...
«Εμένα ειδικά οι φήμες για τη Βάνα Μπάρμπα με καίνε πάρα πολύ»

, σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση οι Δημήτρης Μακαλιάς όταν η Ελένη Τσολάκη του απηύθυνε το λόγο μετά τα νέα ότι η ηθοποιός κατεβαίνει για δήμαρχος στο Δήμο Γλυφάδας.

«Είναι ανεξάρτητη, αλλά της ζητάνε διάφορα κόμματα να κατέβει μαζί τους στις εκλογές ώστε να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η Βάνα το καλοσκέφτεται, αλλά ένα πρόβλημα υπάρχει, εσύ θα το καταλάβεις ως ηθοποιός», είπε η Ελένη Τσολάκη. «Τι; Θα χάσει την επαφή της με το θέατρο;», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς. «Ξεκινάει κάποια περιοδεία τον Γενάρη του ’19 και αυτός μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας», εξήγησε η παρουσιάστρια.

«Περιοδεία με τι πράγμα; Α με θεατρική παράσταση. Ξεχνάω συνέχεια ότι ασχολείται αμιγώς. Αν ασχολείται με το θέατρο αμιγώς, ή με την πολιτική αμιγώς, ή με κάτι άλλο», πέταξε το «καρφί» του ο Δημήτρης Μακαλιάς επαναφέροντας απρόσμενα μια παλιά… διαφορά τους. Ο ίδιος είχε μιλήσει ξεκάθαρα σε παλαιότερη συνέντευξη του για «τρελό φέσι» σε συνεργασία του με τη Βάνα Μπάρμπα, κάτι που στη συνέχεια είχε προκαλέσει την έκρηξη της ηθοποιού.


«Είναι πολύ δραστήρια, είναι η αλήθεια. Δεν είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να κάθεται και να μην ασχοληθεί με κάτι. Θέλει όλη την ώρα να είναι κάπου. Να δημιουργεί γενικότερα. Νομίζω δεν απασχολεί κανέναν αν εγώ τη θέλω στη βουλή. Δεν θα ήθελα τη Βάνα Μπάρμπα στη Βουλή αν με ρωτάτε προσωπικά, δεν βρίσκω κάποιο λόγο. Θα ήθελα κάποιους άλλους φαντάζομαι στους 300 της Βουλής. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν συγκεκριμένα πόστα στα οποία θα μπορούσε να προσφέρει σε συγκεκριμένα πράγματα», συνέχισε ο Δημήτρης Μακαλιάς στον αέρα του «Τι λέει;», έχοντας το θάρρος της γνώμης του.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ