2012-06-07 11:27:04
Φωτογραφία για Ανανδρη επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου από τον Ηλία Κασιδιάρη...!!!
Ανανδρη επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενοχλημένος από παρατηρήσεις της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, την αποκάλεσε «νούμερο» και της έριξε ένα ποτήρι με νερό. Η Λιάνα Κανέλλη σηκώθηκε, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την Ρένα Δούρου, με αποτέλεσμα να δεχθεί αλλεπάλληλες γροθιές από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η τηλεοπτική εκπομπή διεκόπη και ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκε από το στούντιο σε ένα άλλο δωμάτιο, ωστόσο -όπως είπε ο Γ.Παπαδάκης- έσπασε την πόρτα και ετράπη σε φυγή.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έδωσε εντολή για τη σύλληψη του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής και η αστυνομία ήδη τον αναζητά στην περιοχή.

Η επίθεση καταδικάστηκε από τους εκπροσώπους των κομμάτων που παρενέβησαν τηλεφωνικά στην εκπομπή.


«Φανταστείτε τι κάνουν όταν οι κάμερες δεν είναι εκεί» σχολίασε μέσω twitter ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

«Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η... τηλεόραση δεν τον αφήνει. Απόλυτη, ασφυκτική απομόνωση των ναζί!» γράφει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Όποιοι εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού, παίζουν με την Ελλάδα και τη δημοκρατία. Ο νεαρός αυτός "κύριος", εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απέδειξε σήμερα ότι είναι εκπρόσωπος μιας ομάδας νεοναζί που εκτός από ακροδεξιοί είναι άνανδροι και τραμπούκοι. Καλούμε τον πολιτικό, πνευματικό και δημοσιογραφικό κόσμο να καταδικάσει το περιστατικό. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην κα Κανέλλη και στην κα Δούρου.

»Καλούμε τους πολίτες που ψήφισαν  τη Χρυσή Αυγή να το ξανασκεφτούν σοβαρά. Δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκεται να συμμετέχει σε συζήτηση με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Τα φαινόμενα φασίζουσας νοοτροπίας πρέπει όχι μόνο να καταδικάζονται αλλά και να απομονώνονται. Η προάσπιση της Δημοκρατίας είναι υπόθεση ολοκλήρου του ελληνικού λαού. Με τη δύναμη της ψήφου στην αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου οι πολίτες πρέπει να απομονώσουν κάθε τραμπουκικό χέρι, που δεν διστάζει να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή» δήλωσε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη.

Πηγή / Newsroom ΔΟΛ
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ