2018-10-03 12:45:32
Φωτογραφία για ΕΡΤ: Γκρίνια...εσωτερική!
Σε μήλον της Εριδος για τις φατρίες του ΣΥΡΙΖΑ έχει εξελιχθεί η ΕΡΤ, τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης της οποίας, και ιδιαίτερα των πολιτικών εκπομπών, δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το ήδη επιβαρυμένο κλίμα. Την ίδια ώρα, οι διαφορετικές προσεγγίσεις αλλά και τα αντικρουόμενα ενδιαφέροντα και συμφέροντα των μελών της διοίκησης του Ραδιομεγάρου έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δύσκολη την εξίσωση του νέου προγράμματος, με τις σχετικές διεργασίες να έχουν μείνει πολύ πίσω.

Το στοιχείο, ωστόσο, που προβληματίζει περισσότερο το Μέγαρο Μαξίμου είναι το γεγονός ότι πληθαίνουν οι εσωκομματικές φωνές που εκφράζουν ενστάσεις για την εν γένει λειτουργία της κρατικής τηλεόρασης, και κυρίως για τα δικαιώματα που δίνονται στο σύνολο της αντιπολίτευσης να ασκεί έντονη κριτική στα πεπραγμένα των εκλεκτών του βασικού κυβερνητικού εταίρου, είτε πρόκειται για τη δράση των μεγαλοσχημόνων της ΕΡΤ είτε για την παραγωγή του δημοσιογραφικού προϊόντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα λέει σε κατ’ ιδίαν και όχι μόνο συζητήσεις του ο Νίκος Φίλης, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία υπερθεματίζει στην ανεπάρκεια όχι μόνο των επιτελών της κρατικής τηλεόρασης, αλλά και της διευθυντικής ομάδας του Τομέα Ενημέρωσης. 


Σε μια προσπάθεια να κάνει ρελάνς στην εσωτερική αντιπολίτευση, αλλά και να αποκαταστήσει την έξωθεν καλή μαρτυρία της κυβέρνησης, μετά τη γενική κατακραυγή για τα τεκταινόμενα στην Αγία Παρασκευή, το Μαξίμου έχει δώσει γραμμή να πέσουν μέχρι νεωτέρας οι τόνοι σε όλα τα επίπεδα, ενώ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει τις διαδικασίες για τον διορισμό των μελών του Δ.Σ. της ΕΡΤ μέσω της Βουλής, όπως συμβαίνει με το ΕΣΡ. Φυσικά, και πάλι η κυβερνητική πλειοψηφία θα έχει τον πρώτο λόγο...   

Πηγή: Parapolitika (Secret)

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ