2023-06-18 13:30:05
Φωτογραφία για Μετακομίζει στο OPEN και μένει στην Barking well ή γινεται εσωτερική ποαραγωγή του ΑΝΤ1;
Η τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη με την ιατρικού περιεχομένου εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» δεν έφερε στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 τα προσδοκώμενα νούμερα τηλεθέασης. Είχε όμως λόγω της θεματολογίας της πολύ καλές εμπορικές τοποθετήσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες διακινήθηκε ένα σενάριο που ήθελε την εκπομπή να μετακομίζει στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου τα Σαββατοκύριακα.

Μιλώντας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Σοφία Αλιμπέρτη άφησε τα πάντα ανοιχτά σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. «Αν πω ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης ή ότι τα παίρνω πολύ στα σοβαρά, θα σου πω ψέματα. Τα νούμερα μπορεί να μην είναι αυτά που θέλουμε, αλλά η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγαλύτερη από αυτή που θέλουμε» ανέφερε, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Δεν ξέρω να σου πω αν θα συνεχίσουμε του χρόνου, θα δείξει».

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί μια καινούρια πληροφορία για τη Σοφία Αλιμπέρτη και το «Ζήσε αλλιώς»: να μετακομίσει ως έχει από τον ΑΝΤ1 στο Open και συγκεκριμένα στην απογευματινή ζώνη του καθημερινού προγράμματος του καναλιού της Παιανίας.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι πρόσφατα project manager του «Ζήσε αλλιώς» ήταν η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε τη διεύθυνση Προγράμματος του Open. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ