2018-10-03 16:05:21
Φωτογραφία για Nomads: Όλες οι λεπτομέρειες για τον νέο κύκλο βρίσκονται εδώ!
Η αντίστροφη μέτρηση για το «Nomads – Μαδαγασκάρη» έχει αρχίσει! Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Ακολουθούν αναλυτικά όλα όσα θα δούμε φέτος στις οθόνες μας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 από τις 11 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη έως και Κυριακή στις 20:45! 

Οι ομάδες στο «Νomads-Μαδαγασκάρη» θα είναι δύο: οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι! Και οι δύο ομάδες θα αποτελούνται από επώνυμους, αθλητές και ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Αυτές οι δύο ομάδες θα μένουν σε δύο εντελώς διαφορετικές περιοχές. Η πρώτη ονομάζεται «Νησί» και είναι ένας επίγειος παράδεισος. Στο «Νησί» οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή όλα αυτά θα λείπουν… Αφιλόξενη και δύσκολη, ένας πραγματικός εφιάλτης για αυτούς που θα αναγκαστούν να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί.


Φέτος, οι παίκτες έχουν διαφορετικές και έντονες προσωπικότητες και με βάση αυτές θα πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν.  Οι παίκτες θα κληθούν να ανταπεξέλθουν στα εξής αγωνίσματα: «αγώνισμα της Επικράτειας», «αγώνισμα της Ασυλίας», «αγώνισμα των Αρχηγών» και στη «Μονομαχία».

Κάθε Πέμπτη θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Επικράτειας». Η ομάδα που θα κερδίζει στο αγώνισμα αυτό θα πηγαίνει στο «Νησί». Η χαμένη ομάδα θα παίρνει το δρόμο για την αφιλόξενη περιοχή. 

Κάθε Παρασκευή θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Ασυλίας». Τα μέλη της χαμένης ομάδας θα πρέπει να ψηφίσουν τους δύο πρώτους «Μονομάχους», που θα αγωνιστούν στη «Μονομαχία».

Κάθε Σάββατο θα διεξάγεται το «αγώνισμα των Αρχηγών».  Ο αρχηγός κάθε ομάδας που αγωνίζεται έχει ένα ρόλο-«κλειδί». Η απόδοση του θα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγωνίσματος. Ο αρχηγός της ομάδας που θα χάσει θα πρέπει να διαλέξει ποιος θα είναι ο τρίτος «Μονομάχος» που θα αγωνιστεί στη «Μονομαχία». Ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας θα κερδίζει ένα έπαθλο για εκείνον και την ομάδα του. 

Η Κυριακή είναι η πιο απολαυστική ημέρα του «Nomads-Μαδαγασκάρη. Θα διεξάγεται «Μονομαχία». Οι δύο χαμένοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.  Η ψηφοφορία των τηλεθεατών θα ξεκινάει όταν - αμέσως μετά τη λήξη της «Μονομαχίας» - ο Σάββας Πούμπουρας δώσει το σύνθημα. 

Η ψήφος θα είναι θετική με αποτέλεσμα ο παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους να είναι εκείνος ο οποίος θα αποχωρεί από το «Nomads-Μαδαγασκάρη». 

Όταν τελειώνει η προβολή της «Μονομαχίας» θα αρχίζει το LIVE!  Ο Σάββας Πούμπουρας με τις δύο ομάδες και τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση θα συζητούν για όλα όσα έχουν συμβεί σε ζωντανή μετάδοση. Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη για να παραμείνει στο «Nomads-Μαδαγασκάρη». Η αποχώρηση κάθε παίκτη από το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά σε παιχνίδι επιβίωσης η ψηφοφορία θα γίνεται μέσω ειδικού application, το οποίο όλοι μπορούν να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα και σε tablets.  Η ψήφος θα είναι δωρεάν.  Μέσω του ειδικού application οι τηλεθεατές θα μπορούν ακόμα, να ταξιδεύουν στη Μαδαγασκάρη και να βλέπουν εύκολα και γρήγορα: τα βιογραφικά και όλα τα νέα των παικτών, φωτογραφίες τους, φωτογραφίες και βίντεο από τα αγωνίσματα και βίντεο από την καθημερινότητα στο παιχνίδι.

Ο νικητής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ!

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ