2018-10-03 16:51:22
Φωτογραφία για Κι όμως ρώτησε on air τον πρώην σύζυγό της πότε θα ξανά παντρευτεί!
Στην κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των Κου – Κου» και τη Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε ο Μπάμπης Στόκας.

Ο γνωστός μουσικός που υπήρξε παντρεμένος με τη δημοσιογράφο της αποκάλυψε το λόγο που συνεργάστηκε με την Πάολα και απάντησε σε όλα τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα. «Το συγκεκριμένο τραγούδι, είναι ένα τραγούδι που έγραψα πριν πολλά χρόνια όταν είδα στη τηλεόραση να πετάνε μετανάστες από τα καράβια στην Ιταλία. Θέλαμε να βάλαμε μια λαϊκή τραγουδίστρια να το πει. Ξέρεις πάρα πολύ καλά, επειδή ήμασταν πολλά χρόνια παντρεμένοι, ότι οι Πυξ Λαξ ήταν πάντα ένα συγκρότημα χωρίς στεγανά και ταμπέλες. Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε μια έντεχνη μπάντα» και συνέχισε «Τα ίδια λέγανε και με τον Καρρά τότε. Ότι τα πήραμε, τίποτα δε πήραμε. Ούτε με την Πάολα πήραμε τίποτα. Ο Καρράς ήταν τότε ότι είναι η Πάολα σήμερα. Το τραγούδι είχε γραφτεί για άλλον, για τον Στράτο Διονυσίου αλλά πέθανε. Σε μια βραδιά στη Θεσσαλονίκη τον είδαμε, του κάναμε πρόταση, δεν ήθελε να το πει και επέμενε ο παραγωγός του. Έγινε, η ιστορία γράφτηκε».


Όσο για το λόγο που είχε δηλώσει ο τραγουδιστής πως προτιμούσε να δανειστεί παρά να δώσει τραγούδι στην Πάολα, ο Μπάμπης Στόκας εξήγησε: «Η ερώτηση τότε ήταν αν θα έδινα τραγούδια κατά παραγγελία, και είπα ότι δε γράφω τραγούδια κατά παραγγελιά αλλά γράφω λίγα τραγούδια και μόνο με έμπνευση. Κακώς ανέφερα το όνομα της Πάολα».

Η συνέχεια της συνέντευξης ήταν απολαυστική αφού η πρώην σύζυγος του Μπαμπη Στόκα, με το γνωστό χιούμορ που διαθέτει και δεδομένης της καλής σχέσης που έχουν κρατήσει μετά το γάμο τον ρώτησε αν σκέφτεται να ξανά παντρευτεί. «Δεν απαντώ για τα προσωπικά μου» είπε ο καλλιτέχνης με τη Φωτεινή να επιμένει «Έλα τώρα που δεν απαντάς. Θα το σκεφτόσουν;»

Κι αφού δεν πήρε απάντησε η δημοσιογράφος «εκμεταλλεύτηκε» τη συνέντευξη και είπε «Σε πάω αλλού.  Το παιδί (σ.σ. η Φωτεινή Ψιχίδου έχει αποκτήσει μια κόρη με τον Μπάμπη Στόκα) θα το βαφτίσουμε επιτέλους;» με τον τραγουδιστή να απαντά «Θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα το βαφτίσουμε».

Τι άλλο ήθελε να μάθει η δημοσιογράφος;
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ