2012-06-07 11:54:11
Φωτογραφία για Ταξίδεψε με μηχανάκι 80 χλμ. να βρει ναρκωτικά και ξεψύχησε στο δρόμο!
Ένας 32χρονος, με καταγωγή από την περιοχή της Παραμυθιάς, πήγε στα Γιάννινα, από τον παλιό δρόμο, προκειμένου να βρει ναρκωτικά.

Τα βρήκε, πήρε τη δόση του και επέστρεφε στον τόπο του. Δεν πρόλαβε, όμως να γυρίσει πίσω, γιατί η χρήση των ναρκωτικών του προκάλεσε οξύ πνευμονικό οίδημα. Ακούμπησε σ' ένα παγκάγκι στην άκρη του δρόμου, πάνω ακριβώς από το μοναστήρι της Παλιουρής Ιωαννίνων, όπου και βρέθηκε νεκρός. Διερχόμενος οδηγός εντόπισε σε

ένα παγκάκι, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον κεντρικό δρόμο, ένα άτομο, που δεν έδειχνε να έχει τις αισθήσεις του. Αμέσως, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, που έφτασαν επί τόπου και διαπίστωσαν πως ο άγνωστος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Από τα πρώτα στοιχεία, δεν προέκυπτε εγκληματική ενέργεια, ενώ δίπλα ακριβώς βρισκόταν το δίκυκλο που οδηγούσε. Άμεσα ζητήθηκε και η συνδρομή των ιατροδικαστών και επί τόπου έσπευσαν οι βοηθοί του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη που πραγματοποίησαν την αυτοψία, συλλέγοντας και στοιχεία από το πτώμα και τον περιβάλλοντα χώρο.
katoci.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ