2018-10-03 23:51:29
Φωτογραφία για Δημήτριος Τάγκας : Όλα του Γάμου δύσκολα κι η νύφη …περιμένει
Διαβάζοντας μια ανάρτηση στο Ξηρόμεροnews και επειδή αναφέρθηκε το όνομά μου Θέλω, Πρέπει, και οφείλω σαν Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγραμπέλου κατέχοντας τον θεσμικό μου ρόλο που θα κουβαλάω για σχεδόν ΕΝΑΝ ολόκληρο χρόνο ΑΚΟΜΗ να απαντήσω.. Αγαπητέ μου φίλε Παναγιώτη διάβασα στην ανάρτησή σου μερικά από τα ονόματα που θα έχεις υποψηφίους (Τουλάχιστον έτσι διατυπώνεται ο τίτλος της ανάρτησης) 

Δυναμική εμφάνιση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ για το δήμο Ξηρομέρου Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων και υποστηρικτών Τέλος στην Αρχή του ενός Ανδρός!

Μέσα σε αυτά τα ονόματα διάβασα και το δικό μου . Μεγάλη μου τιμή που ένα μικρό χωριό έχει έναν πρόεδρο που πραγματικά απασχολεί σε συζητήσεις κάποιων όπως λες για το αν θα είμαι υποψήφιος με κάποιον από τους υποψηφίους  Δημάρχους. 

Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου , την συγκεκριμένη αυτή στιγμή έχοντας θέματα που  ταλανίζουν εμένα και τους συγχωριανούς μου το μόνο πράγμα που δεν θα με απασχολούσε θα ήταν  με ποιόν και ΑΝ θα ξαναέθετα υποψηφιότητα σαν πρόεδρος ή σαν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου 


Έως ότου λήξει η θητεία μου δεν θέλω και δεν είναι πρέπον να είμαι κάτω από την ομπρέλα κανενός υποψηφίου Δημάρχου. Ο Πρόεδρος πρέπει να εκτελεί τα καθήκοντά του αμέτοχος για το καλό του χωριού του. 

Βρίσκω λοιπόν άκαιρη την παρούσα ανάρτηση όσον αφορά το άτομό μου.

Οφείλω να παραδεχτώ και το έχω ομολογήσει (σε αρκετές αναρτήσεις μου) ότι στην τετραετία που υπηρετώ το χωριό μου ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγραμπέλου η συνεργασία μου με τον Δήμαρχο Κο Γαλούνη Ερωτόκριτο είναι άψογη και πρέπουσα για τα κοινά του χωριού μου. 

Όσο για τα υπόλοιπα δηλωθέντα ονόματα των υποψηφίων – υποστηρικτών που αναφέρθηκαν θα τους ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα τους, ΙΣΩΣ το μέλλον μας να είναι κοινό ίσως όχι . Όταν θα ανακοινωθούν όλες οι υποψηφιότητες από τους Υποψήφιους  Δημάρχους και ΑΝ αποφασίσω να ενασχοληθώ όπως είπα παραπάνω με τα κοινά του Δήμου Ξηρομέρου, Τότε και μόνο τότε θα αποφασίσω με ποιόν θα είμαι Υποψήφιος ή Υποστηρικτής.

Υ.Σ. Είχα δηλώσει μεταξύ φίλων ότι δεν θα είμαι πάλι υποψήφιος , …και εκείνοι μου απάντησαν ότι  ΄΄ στην πολιτική ποτέ μην λες ποτέ ΄΄

Μετά τιμής 

Τάγκας Χρ. Δημήτριος

Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγραμπέλου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ