2018-10-04 22:14:52
Φωτογραφία για Η «Original 21» για τα θύματα των Τεμπών!
Το συγκινητικό κείμενο της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της Α.Ε.Κ. για τους

αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και το μήνυμα δύναμης και κουράγιου στις οικογένειές τους...

Αξιοσημείωτη η συλληπητήρια ανακοίνωση της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών, της Orginal 21, για τους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη και το μήνυμα για προσοχή στην οδήγηση προκειμένου αυτή η τραγωδία να ήταν η τελευταία όχι μόνο για οποιοδήποτε οπαδικό κίνημα αλλά γενικά για τη χώρα μας.

H ORIGINAL 21 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η σημερινή μέρα αποτελεί σημείο μνήμης και πένθους για ολόκληρο το οπαδικό κίνημα ανεξαίρετου "χρώματος". Είναι η μέρα που στα ονόματα των νεκρών Χαράλαμπου, Δημήτρη, Χριστίνας , Αναστάση, Γιώργου και Κυριάκου θα μπορούσε -όσο μακάβριο κι αν ακούγεται μα συνάμα και τόσο ρεαλιστικό για όσους έχουν κάνει την αγάπη για την ομάδα τους τρόπο ζωής- να είναι το όνομα του οποιουδήποτε από εμάς.


Οι διαχωριστικές γραμμές τέτοιες μέρες οφείλουν να κάμπτονται και να θυμόμαστε ότι πάνω από όλα η λέξη άνθρωπος χαρακτηρίζει το "είναι" μας. Στο πλαίσιο αυτό σύσσωμη η οικογένεια της ORIGINAL 21 πιστή στην κοινωνική της γραμμή και θέση τιμά και μνημονεύει τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και συλλυπάται τις οικογένειες τους στις οποίες στέλνει ολοθέρμως το μήνυμα να έχουν δύναμη και κουράγιο. Ταυτοχρόνως στέλνει το μήνυμα της προσοχής στην οδήγηση και στο να έχουμε όλοι το νου μας στους δρόμους ώστε η τραγωδία αυτή να είναι η τελευταία όχι μόνο για τους οπαδούς αλλά για τον κόσμο όλο».

Πηγή:www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ