2018-10-05 19:22:26
Φωτογραφία για Η Apple θα δείξει σε όλους τους Ευρωπαίους πώς να προγραμματίζουν
Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει σεμινάρια προγραμματισμού σε εμπορικά κέντρα και καταστήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινά με στόχο την λειτουργία κωδικοποίησης στην ΕΕ. Συνολικά θα υπάρχουν περισσότερα από 2000 μαθήματα σε όλη την Ευρώπη. Τα σεμινάρια θα είναι δωρεάν και θα είναι προσβάσιμα σε όλους τους χρήστες, σύμφωνα με αναφορά του techradar.

Η Apple είναι από καιρό υποστηρικτής του να φέρνει τους ανθρώπους, ειδικά τα παιδιά, στον προγραμματισμό και η συμμετοχή της εταιρείας στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κωδικοποίησης , η οποία διαρκεί από τις 6 έως τις 21 Οκτωβρίου, προσφέρει μια φανταστική ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την κωδικοποίηση.

Η Apple θα πραγματοποιήσει τουλάχιστον ένα μάθημα κάθε μέρα σε κάθε κατάστημα της Apple σε όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι συνεδρίες «έχουν σχεδιαστεί για να εμπνέουν και να βοηθούν τους ανθρώπους όλων των ηλικιών και επιπέδων να μάθουν πώς να γράφουν κώδικα χρησιμοποιώντας πρακτικά παραδείγματα».


Το 2017, 1.2 εκατομμύρια άτομα από περισσότερες από 50 χώρες συμμετείχαν στην εβδομάδα κωδικοποίησης της ΕΕ και είναι πιθανό ότι φέτος το γεγονός θα είναι ακόμα πιο φιλόδοξο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε: "Η Apple έχει από καιρό πιστεύει ότι η κωδικοποίηση είναι η γλώσσα του μέλλοντος και έχουμε δημιουργήσει διάφορα εργαλεία για να την κάνουμε ενδιαφέρουσα και προσιτή σε όλους. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε χιλιάδες μαθήματα στα καταστήματα της Apple για την εβδομάδα κωδικοποίησης της ΕΕ και δεν μπορούμε να περιμένουμε για να μοιραστούμε την αγάπη μας για τον προγραμματισμό με νέους φοιτητές και καθηγητές σε ολόκληρη την Ευρώπη ».
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ