2018-10-06 19:19:16
Φωτογραφία για Βάσω Λασκαράκη: «Δεν καίγεται ο κόσμος να μάθει τα προσωπικά μου»
Για την προσωπική της ζωή, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο, μετά το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ρωτήθηκε για άλλη μια φορά η Βάσω Λασκαράκη και μιλώντας στο TV Έθνος αναφέρθηκε στη νέα τροπή που πήρε η ζωή της μετά το διαζύγιο.

Όσον αφορά στη δημοσιότητα που έχει παρει η σχέση της, είπε:

«Θα προτιμούσα να μην υπάρχει δημοσιότητα, αλλά αυτό θα ήταν κάτι πολύ παράταιρο και οξύμωρο σε σχέση με τη δουλειά που έχω επιλέξει να κάνω. Αν με ρωτούσες πριν από δέκα χρόνια θα σου έλεγα ναι, το θεωρώ παράλογο όλο αυτό. Προσωπικά βέβαια πιστεύω πως ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα, που δεν νομίζω πως δίνει καμία σημασία…».

«Δεν νομίζω πώς ο κόσμος ασχολείται με το τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Δεν καίγεται ο κόσμος να μάθει τα προσωπικά μου. Οι ερωτήσεις λοιπόν από εσάς προς εμένα έχουν να κάνουν με την έκθεση που υπάρχει λόγω της δουλειάς μου».

«Είμαι μια χαρά και βήμα βήμα προχωράω τη ζωή μου. Σκέφτομαι τα πάντα θετικά».


όσον αφορά στο τι επιλέγει ανάμεσα σε οικογένεια ή καριέρα, είναι κατηγορηματική:

«Ήδη έχω επιλέξει. Τα τελευταία χρόνια απέχω από το θέατρα. Δεν είναι λιγότερο σημαντικό για μένα. Το αγαπώ και το σκέφτομαι κάθε μέρα. Φέτος αρνήθηκα πάλι τρία-τέσσερα πράγματα. Τα πρώτα χρόνια το έκανα γιατί ήταν μικρή. Έχει μεγαλώσει, αλλά λόγω των αλλαγών στη ζωή μας είπα και φέτος να μην το κάνω. Θεώρησα πώς πρέπει να είμαι δίπλα της και να μην έρθει ακόμη μία αλλαγή που η μαμά τα βράδια θα λείπει στο θέατρο. Της έχω εξηγήσει βέβαια πως αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί, όμως τώρα δεν ένιωσα έτοιμη να το κάνω. Στις υπάρχουσες αλλαγές δεν ήθελα να προσθέσω στην καθημερινότητα της μικρής ακόμη μία άλλωστε κάθε μέρα έχω δέκα ώρες γύρισμα!».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ