2018-10-06 22:09:19
Φωτογραφία για ΑΚΙΔΑ: Γίνε εσύ η ΑΛΛΑΓΗ
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής ΑΚΙΔΑ: Με έκπληξη μας διαβάσαμε χθες, 05-10-2018, την κοινή ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. που κατήγγειλε ως αντιθεσμική την

επίσκεψη αντιπροσωπείας της Α.ΚΙ.Δ.Α. στο γραφείο της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

    Η παράταξη μας κινούμενη πάντα με γνώμονα τη διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, επαγγελματικών, οικονομικών και ασφαλιστικών συμφερόντων των συνάδελφων μας συναντήθηκε με την κ. Υπουργό και εξέδωσε σχετική ανακοίνωσή για τα θέματα που συζητήθηκαν.

    Αν ήμασταν κι εμείς κακεντρεχείς και προκατειλημμένοι θα θεωρούσαμε ότι η χθεσινή συνάντηση των προεδρείων και όχι μόνο, της ΕΝ.ΑΞΙ.Α και της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. με τον Δ' Αντιπρόεδρο της Βουλή και πρώην Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, δυο μέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών μας, δε συνιστά τίποτα άλλο πάρα μόνο παλαιοκομματική συμπεριφορά που εξυπηρετεί αποκλειστικά μικροπολιτικούς σκοπούς
. Για το λόγο αυτό αλλά και πληθώρα άλλων, ας μην αλωνόμαστε στο που υπηρετεί ο κάθε ένας από εμάς και ας μην κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα στις Υπηρεσίες. Άλλωστε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί! Παρόλα αυτά, η παράταξη μας χαιρετίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται για την προάσπιση των συμφερόντων του αστυνομικού προσωπικού που εκπροσωπούμε ΟΛΟΙ μας, στο πλαίσιο των δράσεων που απορρέουν από την συνδικαλιστική μας ιδιότητα.

    Η Α.ΚΙ.Δ.Α. καλεί τους συνάδελφους να προσέλθουν και να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες, να ψηφίσουν με γνώμονα τα προβλήματα και την προάσπιση των συμφερόντων τους, με πνεύμα ελεύθερο, χωρίς να υποκύπτουν σε εξαναγκασμούς καιχειραγωγήσεις, διότι πια οι νύχτες έχουν γίνει μικρότερες και οι μέρες μεγαλύτερες! Όσο κι αν δεν το θέλουν κάποιοι, απόδειξη της ΑΛΛΑΓΗΣ είναι η παρουσία του ψηφοδελτίου μας που καλούμε να υπερψηφίσεις!

Η Γραμματεία της Α.ΚΙ.Δ.Α.
_ br />
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ